ОП „Общински приют за безстопанствени животни“- Благоевград със свободна работна позиция за ветеринарен лекар

20 октомври 2021 12:08   3 коментара   4344 прочита


Общинско предприятие „Общински приют за безстопанствени животни“ – Благоевград обявява свободна работна позиция за ветеринарен лекар.

Сред задълженията, които ще бъдат вписани в длъжностната характеристика на избрания кандидат, са извършване на  физически прегледи, диагностициране, проследяване на здравословното състояние, лечение, ваксиниране, обезпаразитяване и кастриране на настанените четириноги в приюта, съгласно Националната програма за овладяване популацията на безстопанствените кучета на територията на Република България и Закона за защита на животните.

Изискванията към кандидатите и необходимите документи са поместени на http://www.blgmun.com/cat124/5355/Obyavlenie_Vetrinaren_lekar.html

Документите следва да бъдат представени в 422 стая в сградата на Община Благоевград, пл. „Георги Измирлиев” №1 и регистрирани в деловодството на Община Благоевград, в срок до 30.10.2021 г,. включително.

 

3 коментара
20 Октомври 2021 12:34 | Джумалия
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Събирайте по- бързо бездомните кучета, в Благоевград. Става страшно. Идва зима, а кучетата се събират на клутници и нападат. Решете проблема, не чакайте-


20 Октомври 2021 14:09 | ГРОБАРИЯ
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

да започнат с илко кучето брежанският мангал.


20 Октомври 2021 14:23 | Елена
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Регистрирахте ли най-после това предприятие ? Първо назначихте директор на несъществуващо предприятие, човек без никакъв професионален опит и без квалификация за това, сега търсите ветеринар... май слагате тигана на печката, а рибата е още в морето. Такава ви е цялата управа в общината.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар