ОП Кюстендил с подробности около убийство в леглото! Бивш миньор отказа да плати 20 лева за интимности и получи смъртоносен удар в нож в гърдите

10 юли 2020 08:06   2 коментара   5026 прочита


Окръжна прокуратура – Кюстендил е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу Д. В. (на 29 години) за извършено от нея умишлено убийство – престъпление  Пострадалият П. Й. бил пенсиониран миньор. Живеел сам в къщата си в с. Мламолово, община Бобов дол. 

На 08. 11. 2019 г., заедно с двама негови приятели, се събрали при него. С мъжете била и Д. В., с която по-рано се договорили за предоставяне на сексуални услуги срещу заплащане. 

Когато гостите му се разотишли, П. Й. предложил на обвиняемата да остане. До към 2 ч. през нощта тя седяла на стол, докато той се разположил на леглото. От изпития по-рано алкохол мъжът за кратко заспивал, а след като се събуждал обиждал и се заяждал с В., заплашвал, че ще я бие. След като тя му отказа полов акт й казал да тръгва, като й дал два лева за билет. Тя му обяснила, че навън е тъмно и студено и трябва да изчака до сутринта, когато ще има автобус. 

Поведението на Й. и фактът, че посред нощ трябва да напусне къщата му, при това без да е получила договорените двадесет лева, заради които останала, изнервили обвиняемата В. Тя взела намиращия се на масата нож и нанесла с него удар в областта на гърдите на пострадалия. От силата на удара, острието влязло в тялото му до дръжката. Мъжът станал от леглото и сам извадил ножа от раната. Обвиняемата се изплашила и избягала навън. 

На следващата сутрин бездиханното тяло на пострадалия било открито от негов приятел. Пристигналият на място лекарски екип констатирал смъртта на П. Й. 

От заключението на изготвената съдебномедицинска експертиза е видно, че нанесеното на мъжа прободно-порезно нараняване в гръдния кош предизвикало масиран кръвоизлив, последван от остра сърдечно-съдова недостатъчност. Това довело до смъртта на пострадалия. 

В хода на разследването, разпитана като обвиняема, Д. В. разказала с подробности за случилото се в нощта на 08. 11. 2019 г., като признала за извършеното от нея убийство. 

Понастоящем жената се намира в следствения арест в гр. Кюстендил. Предстои наказателното производство срещу нея да продължи в съда. 

М. Иванов 

2 коментара
10 Юли 2020 10:20 | Ахаха
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Безплатна вечеря и безплатен секс няма!


10 Юли 2020 20:12 | поручик Ржевский
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

мангалката за 20 лева ли се пере? Пратете ми я, ако я бива ще и дам 30 лв!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар