Окръжен съд - Благоевград с обучение и кулинарна изложба в Деня на християнското семейство

22 ноември 2019 10:26   1 коментар   5744 прочита


Окръжен съд - Благоевград проведе обучение и представи кулинарна изложба в Деня на християнското семейство. Регионалното обучение бе за магистрати и адвокати на тема „ Проблеми при разследване на престъпленията по чл.343 Б НК, след приемане на наредба №1/19.07.2017 г. по реда за установяване на концентрацията на алкохол в кръвта и/или употребата на наркотични вещества или техните аналози“.

ъбитието бе организирано по Проект „Качествено професионално обучение за повишаване ефективността на правосъдието“, за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по Оперативна програма „Добро управление“. Лектор на обучението бе Пламен Дацов, съдия в Апелативен съд - София.

В Деня на християнското семейство, Регионалната секция на Националното сдружение на съдебните служители към Окръжен съд - Благоевград, с председател Теофания Лазова, организира кулинарна изложба-базар с благотворителна цел. В нея се включиха служители и съдии от Окръжен съд – Благоевград с домашно приготвени ястия. Събраните средства ще отидат за коледни подаръци за деца, настанени в социални домове.

К. Тодоров


Още за: съд   обучение   изложба   Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
22 Ноември 2019 12:20 | Мхм
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

За момент си помислихме, че ще връщат подкупите, много голяма кутия сте приготвили за тези деца а?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар