ОИК спира достъпа на Румен Томов до кметския кабинет! Връчват му удостоверение за прекратяване на мандата

29 април 2020 08:50   117 коментара   21392 прочита


Партизанското управление на БСП демонстрирано снощи на заседанието на ОИК, 4-имата червени избягаха като шумкари от гласуването за детрониране на градоначалника!

ОИК връчва днес удостоверение за прекратяване на правомощията на строителния предприемач Румен Томов, който до вчера бе кмет на Благоевград и спира достъпа му до кметския кабинет.   До този акт се стигна след решение на общинската избирателна комисия снощи, в което единодушно 9 от членовете гласуваха изпълнението на решение на ВАС, указало кметът на Благоевград да бъде освободен от поста, заради нарушение на чл. 41 от ЗМСМА.

Предсрочното прекратяване на мандата на Томов е факт и Благоевград се изправя пред нова възможност да избере нов управленски екип, след 6 месечния експеримент, властта да бъде дадена в ръцете на БСП и подкрепения от нея кандидат.Снощи 4-имата представители на социалистическата партия направиха истинско показно на  партизанското управление на червените, като избягаха срамно и грозно от заседанието на ОИК. Водени от зам. председателя на ОИК Йордан Симонски, групата червени  се скриха в сюблимния момент, когато трябваше да гласуват детронирането на Томов, спряха да си вдигат телефоните и така показаха "лоялност " към градоначалника, но станаха за срам в областния център.

Илия Милев и Симонски ораторстваха около час в началото на заседанието, изнервяйки до безкрайност колегите си и всички, които гледаха на живо заседанието. И след цялата тирада от уточнения, разяснения, които даваха на колегите си, изведнъж  БСП активистите като шумкари "хванаха гората" и изчезнаха безследно. Някои твърдят, че са се скрили в кабинета на кмета Томов, други пък са ги видели да излизат от задния вход на общината. Затова пък днес избраникът на БСП Румен Томов ще трябва да излезе  пред парадния вход, откъдето влезе като кмет на общината, но се задържа много кратко време.

Снощи Томов квалифицира решението на ОИК като политическо, удобно забравяйки, че когато същата тази комисия гласува против отстраняването му през януари, бе наричана орган от професионалисти, които си знаят работата. Томов говори за политическо решение, при условие, че той ще остане в аналите на общинското управление , като кметът признал  Лично, че назначава по предизборни ангажименти, към политиците и партиите, които са му помогнали да се домогне до кметския стол. Та нали сам каза " Назначавам Любен Милев  за зам. кмет заради "предизборните ми ангажименти " към БСП.

Томов снощи каза още : "Борбата продължава", провокирайки логичния въпрос: Коя борба? За какво се борите?, като 6 месеца Благоевград видя докъде докара  общината тази  борба. Милиони разходи, нанесли щети на общинския бюджет, десетки гафове, десетки безпринципни уволнения, назначения и решения, висша форма на некомпетентност, граничеща с престъпно поведение.

Пример за това е отказът на Румен Томов да сключи договор със законно избрания оператор на депото край Бучено, който натресе над 2 000 000 загуби на общината-пари хвърлени на вятъра, заради управленския инат на градоначалника.

Десетки млади хора останаха без работа, цял отдел култура бе подменен със  служители  без нужните квалификации, обвинения към предишните управници, съшити с бели конци,   абсолютно демонстриране на невиновност дори и при видими грешки и пропуски, извършвани от екипа му.   Свидетели ставахме на нагъл "трансфер" на вина върху невинни хора, на смехотворни гафове, на груби реваншистки действия и отмъщения. На безпардонно разчистване на терена в администрацията, на грубо и неуважително поведение в Общински съвет, на неизпълнени обещания и изречени неистини. И на финала официалано обявен финансов недоимък ,застрашаващ работните заплати на администрацията. 

Заблудата, в която работеше Томов, илюзорните представи, които му създаваха неуки хора около него, доведоха до емблематичния  финал на управлението му и прецедент в историята на областния център. Жалко е, че Томов бе събирателен образ на надеждата на благоевградчани, че с избора си са наказали управляващата партия ГЕРБ и нейния представител в областния център Атанас Камбитов и вярването, че след този антивот Благоевград ще потегли в някаква по-добра посока.

Случилото се показа, че Благоевград направи грешен избор, стъпвайки на омразата и гласувайки срещу партия и личност , а на за доброто на Благоевград. Томов ще се кандидатира пак за кмет на Благоевград. Въпросът е кой ще го подкрепи, дали БСП отново ще го припознае като свой кмет, или ще се яви на избори като независим.

Със сигурност обаче обединението около Томов в предишния избор се разпадна и на следващите избори едва ли ще успее да събере толкова гласове. Томов падна, БСП се скриха -Резилът за Благоевград е национален.   

Какво следва от днес нататък : 1. Утре се провежда сесия на местния парламент, председателят Андон Тодоров свиква заседание, което да избере временен кмет на общината. Вероятно ще бъде предложен някои от заместниците на Румен Томов. Любен Милев от БСП е една от опциите.

Обаче тук има проблем. Милев бе назначен на поста, преди да е утвърдена структурата на общинска администрация  и одобрено мястото, което той заема. В тази връзка изниква въпроса - Легитимен ли ще е изборът  му, евентуално за временен кмет на общината. Остава възможността Ясен Попвасилев да оглави общината, или зам. кметът по строителството Ев. Терзиев.

Зам. кметът по културата Василиса Павлова не е споменавана в коментарите като евентуално предложение. Ако ОБС не избере временен кмет, областният управител Бисер Михайлов ще назначи такъв.  

2. ОИК изпраща решението за предсрочното прекратяване на мандата на ЦИК, откъдето пък отнасят въпроса до президента, който трябва да определи дата за избор.

Това се случва в 7 дневен срок.  

3. В 14 дневен срок от предложението на ЦИК Президентът на републиката насрочва частични избори за кмет, не по късно от 40 дни преди изборния ден.  Така, че скоро ще стане ясно кога ще има избори в Благоевград. Някои твърдят, че заради извънредното положение изборите ще са през септември, други пък смятат, че ще се изправим пред урните в края на юни, това заяви и в прогнозите си   днес председателят на ОБС  Андон Тодоров.

Днес обстановката в община Благоевград е траурна. Новоназначените служители в администрацията треперят за работните си места, предвид смяната на статуквото. Искрено се надяваме този зверски реваншизъм, на който се нагледахме в последните месеци да не се повтаря, защото резултатът се видя.

Неуважението към професионализма на обучените кадри, безпринципните и безпричинни уволнения, бяха в основата на серията гафове на екипа Томов, упорито подвеждан от крайно некомпетентни хора, които скрили се зад гърба му, разчистваха  сметки, преследваха лични интереси и користни цели.

Екипът Томов говореше за прозрачност в работата на общината. Тази прозрачност показа само едно -неумение да се ръководи областния център, пропилян шанс и УПРАВЛЕНИЕ НА ИНАТ НА ПРЕДИШНИТЕ - далеч от интересите на Благоевград. 

П. Костадинов   

117 коментара
29 Април 2020 09:08 | Пепи
Оценка:
1
 (
13
 гласа)

струна струна струна струна


29 Април 2020 09:14 | !!!!!!!!!!!
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Плюенето още не е започнало ? Учудващо!


29 Април 2020 09:14 | На маймуни ни направихте!
Оценка:
3
 (
33
 гласа)

Камбитов "спечели" тая игра служебно, Благоевград изпадна в безвремие от злобните му действия и тежко на народонаселението!


29 Април 2020 09:16 | ГЕРБ
Оценка:
-5
 (
27
 гласа)

да си назначим пак Камбитов, и мирна ни глава


29 Април 2020 09:18 | Тримата съдии
Оценка:
8
 (
30
 гласа)

Някой трябва да подведе Томов под отговорност за безстопанственост и безотговорно отношение към община Благоевград


29 Април 2020 09:19 | С
Оценка:
0
 (
14
 гласа)

Юруш по нанадолнището! Това ли ви кефи


29 Април 2020 09:19 | Елеонора
Оценка:
11
 (
27
 гласа)

За поразии те, които направи, заслужава да няма достъп до ЦГЧ на Благоевград


29 Април 2020 09:20 | Факт
Оценка:
3
 (
17
 гласа)

Струма камб показаха че по добри от тех нема те това е


29 Април 2020 09:20 | Служител
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

И сега какво? Ще ни лошите от заплати ли. Протест пред Плаза


29 Април 2020 09:21 | Южен вятър
Оценка:
12
 (
22
 гласа)

момчето си отива, завинаги оттук...


29 Април 2020 09:22 | Благоевград
Оценка:
-7
 (
31
 гласа)

Да се обединим, да си върнем Камбитов за кмет!


29 Април 2020 09:23 | Рени
Оценка:
6
 (
18
 гласа)

Не му качвайте снимка на този, много е неприятен


29 Април 2020 09:24 | Рила
Оценка:
11
 (
23
 гласа)

За санкциите за боклука нещо да кажете? 2млн лева дължат благоевградчани, заради крайната некомпетентност на Томов


29 Април 2020 09:25 | Велков
Оценка:
4
 (
22
 гласа)

Камбитов ще е кмет на есен точно колкото и Томов.


29 Април 2020 09:25 | Биип
Оценка:
-4
 (
20
 гласа)

Рени що не си ебеш майката


29 Април 2020 09:27 | �� ����� � ����
Оценка:
10
 (
22
 гласа)

Томов загуби, но Благоевград спечели


29 Април 2020 09:29 | Дани Петрова
Оценка:
8
 (
22
 гласа)

Томов трябваше да бъде отстранен. За няколко месеца дръпна Благоевград с години назад, а какво щеше да стане при пълен мандат не ми се мисли.


29 Април 2020 09:38 | Ха
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Айде по бързо да изберем новио кмет оти ме заболяа краката да стоя така в разкрачен стоеж - не зная на кой да се подложа. Уж имам много опит в това, но вече остарях, нали 6 мандата с помощта на циганите това правя у съвето и браня интересите на гражданите и своите де, но вашите повече - Ваш Мама Кажа.


29 Април 2020 09:42 | Доброто победи!
Оценка:
9
 (
23
 гласа)

Червените боклуци винаги са създавали само проблеми на държавата! Не се хващайте на лъжите им, не ги избирайте! А томов и компания да отговарят пред прокуратурата за многото нарушения на законите, некомпетентно управление, реваншизъм и неправомерно уволнения, безпринцини назначения и лошо финансово състояние на общината!!!


29 Април 2020 09:50 | гражданка
Оценка:
5
 (
21
 гласа)

Поне не даваха за известно време мазната физиономия на прехваления Ви Камбитов.


29 Април 2020 09:52 | 8888
Оценка:
0
 (
20
 гласа)

Отново ли искате Камбитовата шайка бе . Мазохисти


29 Април 2020 09:58 | мишо
Оценка:
5
 (
27
 гласа)

Стига сте хвалили Камбитов, той и неговата Хиха не се съобразяваха пред нищо и никой за да постигнат тяхното. Тези и двамата нямат морал? А кой взе най много пари за санирането Рашко лъжльото и Дончо Халюто. Е тия искат да ви ръководят защото кранчето им спря Томов.
Томов е следващия стар нов кмет.


29 Април 2020 09:58 | �� ����
Оценка:
6
 (
22
 гласа)

спокойно кандидата на герб няма да спечели. хората са отвратени от управлението на герб на местно ниво. докато не се премахнат всички корумпирани директори, управители и цялата шайка бандити от герб, не очаквайте нищо. това ви го гарантирам


29 Април 2020 10:00 | Петрич
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Сега на ред е Бръчков да бъде свален от поста кмет на община Петрич оставка пияно главо


29 Април 2020 10:03 | Просветление
Оценка:
7
 (
19
 гласа)

Томов е най-некадърния кмет, който е имало в Благоевград!


29 Април 2020 10:04 | Черноризец Храбър
Оценка:
-3
 (
15
 гласа)

Подлогите от този пеевски сайт си заслужиха трохите, дето щедро им подхвърлят робовладелците. Не спряха и за секунда, не оставиха човека и ден на спокойствие да покаже какво може. Искрено се надявам през юни пак да ближете рани...


29 Април 2020 10:05 | Гражданин
Оценка:
0
 (
18
 гласа)

Гроб никога повече!
Дерибеите няма да ги допуснем да припарят в Благоевград...
Най- добре се смее, този който се смее последен, а това ще бъде Томов!
Танчето и Хихи отново ще припадат след изборите в Общината... :)


29 Април 2020 10:09 | Гражданин
Оценка:
7
 (
27
 гласа)

НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА Р. Т ТОЗИ ПЪТ, БЛАГОЕВГРАД НЕ Е ЕКСПЕРИМЕНТ, ПРЕДИШНИЯ КМЕТ БЕШЕ КЛАСИ НАД ТОЗИ


29 Април 2020 10:10 | Гражданин
Оценка:
5
 (
25
 гласа)

Защо ОИК не прекрати мандата и на предишния кмет, поради същата причина? Или не се мери с еднакъв аршин?


29 Април 2020 10:12 | До Ивето
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

Иве, не се напъвай много да връщаш Камбитооф, че ще се пукнеш!
Трайкай си по- добре, че си жалка в приказките, а и тъповата!


29 Април 2020 10:15 | До елеонора
Оценка:
1
 (
17
 гласа)

Първо се научи да пишеш, после имай претенции да работиш в общината! Тоя поне това направи, измете някоя друга некадърна калинка от там. Протежетата на старата каруца Шопова


29 Април 2020 10:18 | До горните
Оценка:
8
 (
18
 гласа)

Въпреки активираните почитатели на Томов, той няма пак да е кмет! Никога! Той е срам и позор за града ни! Всички, назначени от него сами да напуснат, защото нямат никакъв умствен капацитет!


29 Април 2020 10:20 | 8888
Оценка:
4
 (
22
 гласа)

Нищо ново под слънцето . Да връщаме Неделчо Камбитов, Хиха Културата и сивият кардинал Кучката . А бе гербери, на вас плащат ли ви така да плюете или го правите от малоумие


29 Април 2020 10:23 | Ibrik
Оценка:
-4
 (
12
 гласа)

Този път биволската Мариета открито ще иьдигне Томов. Жална ви майка гербери.


29 Април 2020 10:25 | тото
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Много важно събитие от което никой не го е еня глад мизерия няма работа това е днешния проблем да се съкратят неработещите калинки в община в област застанете към 5 часа да ги видите, а кой ги храни -ние балъците хиляди чиновници полицай консумиращи труда на работещите е това е проблема.


29 Април 2020 10:26 | �� ����� � ����
Оценка:
10
 (
18
 гласа)

Томов е падение. Толкова нагъл и некомпетентен кмет никога не е имало в Благоевград


29 Април 2020 10:27 | 3 ет.
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

Нямал пари за заплати тоя льольо, а пари да плащаш на медиите чрез фирми имаш, а Томов?


29 Април 2020 10:28 | Резил
Оценка:
7
 (
17
 гласа)

На следващите избори и жена му няма да го подкрепи. Томов е резил за града ни.


29 Април 2020 10:29 | Бивол
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Сега ще лъснат схемите през последните 6 месеца. Не работи ха за Благоевград, а за собствения си джоб. Вън!


29 Април 2020 10:30 | Зрител
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

Абе видяхте ли тоя смешко се моли на ОИК да не се произнася. Да имаше капка достойнство, поне


29 Април 2020 10:31 | До Зрител
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

Томов и достойнство, шегува се, нали?


29 Април 2020 10:33 | Ваня
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

Заради злобата човешка, Благоевград се върна с 20 години назад.


29 Април 2020 10:33 | Ваня
Оценка:
6
 (
18
 гласа)

За шест месеца Томов успя да съсипе града ни


29 Април 2020 10:47 | До Тетка Ваня
Оценка:
-2
 (
18
 гласа)

Колко си тъпа Ванче, този какво е съсипал не знам, ама за предишния и любовницата му, всички разбрахме. КражбА и назначения срещу пари. Ходи да си махнеш мустаците и не пиши глупости.


29 Април 2020 10:55 | Ваня
Оценка:
5
 (
21
 гласа)

Ей, трол, предишният екип колко много направи за Благоевград, няма да ми стигне времето да пиша. Хайде, затвори си прозореца на санираното апартаментче (благодарение на предишните), че май настиваш


29 Април 2020 11:15 | ици
Оценка:
2
 (
14
 гласа)

че томов е некадерен и чее нормално да го махнат, да ама на гония коментар ще кажа питай камбитов на каква цена санираше и колко пара той прибираше чак тогаз даваше на изпълнителите и подизпънителите, а да и ако няма нещо полицай или пожарники или някой от управляващите няма шанс да го санират


29 Април 2020 11:20 | Ина
Оценка:
1
 (
21
 гласа)

Мога да кажа, че Камбитов и неговият екип бяха преди всичко хора. Имах казус труден за решаване. Позволих си да занимая г-жа Шопова с моя проблем, без въобще да я познавам. Срещнахме се на една изложба. Изслуша ме внимателно и обеща, че помогне. След седмица, проблемът ми беше решен. Това са хора с големи сърца.


29 Април 2020 11:20 | abv
Оценка:
-1
 (
15
 гласа)

Струна. хомо, сега виждам, че сте доволни. Хайде да почерпите, от ГРЕБ богато ще ви възнаградят. Не бъдете такива хаизи, дайте и на нас малко.


29 Април 2020 11:22 | �� ����� � ����
Оценка:
2
 (
18
 гласа)

Ама много сте нагли, бе. В Благоевград бяха сканирани близо 10 хил. апартамента, без хората да дават стотинка. Ей, племе неблагодарно


29 Април 2020 11:26 | Ха
Оценка:
-1
 (
17
 гласа)

Неделчо КамбитОФ има само един фен пишещ тук и това е повехналата му любовница Хриси сервитьорката, която го изостави и предаде в деня на изборната му загуба от Томов.


29 Април 2020 11:32 | До Тетка Ваня
Оценка:
-4
 (
16
 гласа)

Грозничката ми, ти живееш в панелка! А в моето жилище не можеш да влезеш даже и да чистиш. Няма нужда да точиш лиги по Камбитов, грозна си и няма да те забележи.


29 Април 2020 11:33 | До Ха
Оценка:
1
 (
17
 гласа)

Излез си с името бе, гном. На Камбитов и на Христина не можеш да им стъпил и на малкия пръст. Няма и да можеш


29 Април 2020 11:35 | Поздрав за Томич
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Късно е, няма обратен път назад...


29 Април 2020 11:36 | Люсиен
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Абе не знам дали тя го е изоставила или той нея. Ще питаме Йоана, там Ристена не може да си мери гегата.


29 Април 2020 11:38 | Ивана
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Кво се бъркате в личния живот на хората? Аааа, вие си нямате собствен, сори


29 Април 2020 11:39 | Тери
Оценка:
3
 (
17
 гласа)

И срещу Камбитов да тичате, няма да го стигнете. Комплексари


29 Април 2020 11:40 | Явор
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Искам да знам колко пари открадна Томов за тези месеци. Не са малко. Намазаха и приятелите му, с които пише в кабинета в малките часове


29 Април 2020 11:42 | До явор
Оценка:
7
 (
15
 гласа)

Това с пиенето целия град го знае. Превърна общината в кръчма


29 Април 2020 11:47 | Чиме
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Томов ще бъде забравен след 3 месеца. Най-невзрачният кмет


29 Април 2020 11:47 | �� ����� � ����
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Томов ще бъде забравен след 3 месеца. Най-невзрачният кмет


29 Април 2020 11:47 | Марков
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Саше, спри се селянко, дебелей си и грозней


29 Април 2020 11:47 | Коце П.
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Най-голямата ми грешка беше, че подкрепих Томов


29 Април 2020 11:51 | Яни
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Разследвате откъде са му парите на Томов, и последните дни доста е раздал. Ама тоя път не му се получи


29 Април 2020 11:51 | Емануел
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

В топ преса пише, че временния кмет щял да назначи Томов за зам. кмет. Дали е вярно? Не трябва да позволяваме това да се случва. Достатъчно загубихме заради тоя мухльо.


29 Април 2020 11:53 | Марусия
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

Ах, този мой герой, сега ще бъде дълго време в застой


29 Април 2020 11:55 | До Емануел
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Сигурно така го гласят, те са толкова безгръбначни, нямат грам достойнство


29 Април 2020 11:55 | Чухте ли
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Корни Лъжата подкрепя Томов Лъжата, хахахах


29 Април 2020 11:56 | До чухте ли
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Те краставите магарета се надушват. Той и Мунчо беше тук


29 Април 2020 11:59 | До уж Марков
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Т. Спасова разбираемо е поведението ти, ама си излез с името. Добре, че е сестра ти, иначе ще гладуваш като куче, и поредният ти любовник разбра, че не си редовна


29 Април 2020 12:00 | Скриха се мишоците
Оценка:
2
 (
10
 гласа)

Само като видиш "предизборните" обещания как се изпълняваха чинно. Само като видиш как на водещи позиции бяха назначени, не само уволнени поради доказани нарушения служители, но дори осъждани... ДОКАЗАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ вашия обичен Томов гордо назначи! Еми... каквито са избирателите, такъв ви е и ПРЕКРАТЕНИЯ!
Плачкайте, ритайте, крещете, ама повече Томчо кметче няма да стане. Дончо не го иска, хотел втори път за него няма да даде! И останалите партийки вече не го искат, не им даде достатъчно. Чичо ви Том от тук нататък ще бъде използван само за евтини вицове! Лице няма дори за някой сносен! А така като ви гледам капацитета на тролчетата, сте само за Дончо да ви е кмет. Той ще ви оправи! Благоевград ще надмине всеки един град по проституция и наркотици!!


29 Април 2020 12:05 | 76
Оценка:
-6
 (
8
 гласа)

Айде Дончо-кмет да въскреси града като феникс от пепелта!


29 Април 2020 12:10 | От София
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Ха ха Корнелия съзира КС за отстраняването на Томов, и кво?


29 Април 2020 12:14 | Коча
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Шаши у баненско ли си или столични с таксиметровите шофьори


29 Април 2020 12:22 | �� ����� � ����
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

Томов, срамувам се от теб. Никога повече подкрепа


29 Април 2020 12:34 | Старагражданин
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Бсп хванаха гората, това ми хареса най-много. Те дори не могат да изтърпят административно наказателната отговорност. Нелепи хора, нелепа партия.


29 Април 2020 12:37 | гражданка
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Благоевградчани, толкова сте прости, не съм очаквала от вас това поведение. Добре, не е заличил фирмата си, работил ли е Томов през това време, имал ли е приходи, декларирал ли ги е, това че не я е заличил какво голямо нарушение е това не мога да разбера. И заради това го отстраняват, не не е това същественното. Герберите не могат да си простят, че загубиха и се чудят какъв кусур да намерят. Но има възмездие да знаете. Толкова глупости пишете, че не си заслужава човек да ги чете даже.


29 Април 2020 12:45 | За един прЕател питам
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Вярно ли е, че мама мецана е разпоредила на малките мечета, който стане кметче за малко да сложи пиялчето на позицията зам. кметче, както вчера се случи в едно друго населено място, в което отстранения кмет, беше назначен като заместващ такъв? За един приятел питам? Помоли ме да му разкажа някоя смешка, че му е скучно..


29 Април 2020 12:47 | �� ����� �
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Томов, върни парите


29 Април 2020 12:51 | до БСП
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Страхливци са ви членовете в ОИК. Истински шумкари, ама не се стягат за оръжие, а шума ядат. Страхливи Милев, Симонски, Атанасова и срам, срам за тях!


29 Април 2020 12:56 | Горна Джумая
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Не гласувайте за партийните централи на БСП, на ГЕРБ, на СДС и др. защото от 1989 год до днес с лошата партийна политика те доведоха Благоевград да бъде на последно място в България по доходи. Партийните централи имат за цел да дойдат до властта за да се облагодетелстват от нея чрез обръчи от техни фирми. Изберете си независим кмет, честен човек, местен, джумалия, изберете си Атанас Киряков


29 Април 2020 13:04 | Пацо
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Бсп са мишки, как се скриха само, а?


29 Април 2020 13:28 | ...321
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Добре, де, защо знамето на общината е свалено наполовина? Толкова ли е голяма мъката на Томов?


29 Април 2020 13:33 | Ина
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Септември пак ще ядете уя


29 Април 2020 13:57 | банджо
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

По-тъпи от джумалийските селтици нема. Се си избират едни сарафоши, крадци или селяни от Белица и Старчево.


29 Април 2020 14:00 | до банджо
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Още в края на 2019 година се разбра, че няма по-тъпи от джумалийските селтаци.


29 Април 2020 14:15 | Верори
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Този никога не е бил кмет, така че
Ама тоя път мислете, чакаме кандидатурите, дано не е Тасков и Дончо
За всеки друг млад човек ще гласувам.


29 Април 2020 14:16 | До бриндо
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Къде си бе шамок, нещо се скри, а? За пандиза си ти


29 Април 2020 14:54 | Зэкова
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Ще умра от страх, не знам къде да се дяна


29 Април 2020 14:58 | ББ
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Т и за кмет не ставаш Наско,
Ти си будалааа!
Щом сърцето ти е взела,
силиконова жена!


29 Април 2020 15:02 | До ББ и сие
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

ЕЕЕх, тоя Наско. Сънуваш ли го? Има още бая хлеб да изядеш, за да го стигнеш


29 Април 2020 15:39 | Васко
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Имало едно време Томов. Ама вече го няма аааа, шумкарите се покрива, те само това могат


29 Април 2020 16:21 | ДОНЧО
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Да му спрат ПИЕНЕТО на този мръшляк че така си седя тям пиян шест месеца и не разбра къде се намира, ЯД МЕ Е ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ТИЯ ПИЯНДЕТА.


29 Април 2020 16:29 | Оня
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Спокойни, има заплати. Дойде съобщение за 440лв


29 Април 2020 17:16 | Георги Марков
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Явно някои хора доста ви притесняват, та почнахте да пишете за тях.


29 Април 2020 18:11 | Минка
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Утре сесия не може да има! Вече се обжалва решението на избирателната комисия! Всички ще изчакат..


29 Април 2020 21:28 | �������
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ТАКА ВИ СЕ ИСКА. АМА НАНАИСИ. СЛЯПА КОКОШКА ПРОСО СЪНУВА. А ПИЯНИЯТ ПЕТЕЛ И ВЯРВА. СРАМ НЯМАТЕЛИ БЕ .КОМУНИЯГИ.


29 Април 2020 21:30 | ...321
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Томов, кво стана, бе? Нали беше много сигурн, че оставаш


29 Април 2020 21:30 | ...321
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Наглец


29 Април 2020 21:33 | �������
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

жалките комунисти знаят че този път няма анти вот и треперият. да видим този път дали ще събере. десет процента от предният път още повече че няма и странична подкрепа.....


29 Април 2020 21:48 | Лакомчо
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Аз съм Дончо и ще стана кмет


29 Април 2020 22:12 | До Емануел
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Временният кмет няма да може да назначи и една чистачка!


29 Април 2020 22:15 | До Минка
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Минке, ще има и още как! Решението не се обжалва! Иска се тълкуване от КС. Решението не може да бъде отменено!


29 Април 2020 22:31 | Гошо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Да викне и зурните, градевеца и бриндо на парадния изход алчна паплач


29 Април 2020 22:35 | Адвокат
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Освен това, решенията на кс са със сила напред


29 Април 2020 22:52 | Минка
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Обжалва се и още как в Административен съд. Жалбата е внесена малко преди 17 ч.


29 Април 2020 23:26 | Реалист
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

За 6 месеца една плочка беше ли сменена питам? Ами абсурда с извозване а боклука ни на 120 км?
Повече няма да коментирам


29 Април 2020 23:30 | бббб
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Струма хак да ви е! Камбитов пак няма да е кмет, колкото и да ви се ще! Свърши лапачката за вас за това така ревете!


29 Април 2020 23:58 | ВЪПРОСИ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

1. Защо не си подадохте оставката навреме г-н Томов?
2. Как може да се възстановят парите изразходвани за боклука на Благоевград?
3. Правилно ли сте взимали заплати докато сте били неправомерен кмет а други хора не са имали възможността да взимат заплати тъй като са ги освобили по критерия че имате ангажименти (предизборни) и сте ги "освобождавали" по причини несъвместими с кодекса на труда?
4. Кой ще обещети града и тези хора?
5. Има ли спазване на предиборните ви обещания и кои от тях бяха изпълнени (без да говорим за личните "ангажименти" за назначаване на близки). Готови ли сте да дадете обяснения по въпроса.
6. С какво подобрихте Благоевград през вашето управление?
7. Колко хора мислите че ще ви подкрепят в бъдещите избори и дали ще се кадидатирате отново?
8. Как може БЪДЕЩ заместник кмет да бяга от РЕШАВАЩО заседание на ОИК?


30 Април 2020 00:23 | Люсиен Сапунджиев
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Много поздрави от Йоана и Джамилето за списващата коментари госпожа с многото фамилии- шльопова, сплясова и т. н и т. н


30 Април 2020 00:31 | Лемниската
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Красавецо меко китков, ако изтриеш още един мой коментар, няма да разбереш на кого госпожа камбарион продаде съвместните спомени с героя благоевградски! ИДАТ ИЗБОРИ!


30 Април 2020 00:32 | ШЛЬОПКА
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Шльопка. маторицо силиконова! Уж ма!


30 Април 2020 00:34 | ШЛЬОПКА
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Маторицо разногледа!


30 Април 2020 00:35 | ШЛЬОПКА
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

А парите са си пари! Колкото повече, толкова повече!


30 Април 2020 06:57 | Нека цирка няма спирка
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Голям проблем им е Христина на някои хора, които не могат да й стъпят на малкия пръст. За съжаление първите седем години винаги личат- може да излезеш от село, но селото винаги си остава в теб ... В политически коментари изведнъж някой почва да обижда персонално и да коментира личния живот, който освен за елементарният тип, който драска, никой друг не го интересува. Ама къде Алма матер, къде е разложката гимназия...


30 Април 2020 07:08 | До Минка
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Тя жалбата е космическо творение в правото. Адв. Кривачка и Томов вече са със съществен принос за развитието на административноправната наука хах Създали са нов вид административен акт-административен изпълнителен хах. Вероятно са имали предвид индивидуален вместо изпълнителен хах. Е може ли да се толкова зле бе, хора?????


30 Април 2020 07:50 | ххх
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Господи, колко много гербаджийска злоба се излива!


30 Април 2020 10:40 | Йоана
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Тихо там къдрава овца, стига писа. Знае ви цял град и теб и сестра ти. Сервитьорки по душа
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар