Огнен ад! Пожар изпепели шивашки цех в гърменското с. Осиково пред очите на собственика му /Снимки/

18 април 2021 13:57   2 коментара   10850 прочита


Пожар изпепели шивашки цех  в гърменското село Осиково тази нощ. Огнената стихия  унищожила цеха пред очите на собственика и.  . Ето какво съобщи свидетел на инцидента.

"Собственикът  на цеха и хора събрали се от селата Осиково и Рибново просто гледахме, нямаше какво да се направи, няма водоизточници отдалечени са  от селото. Човекът, вложил пари и отворил работни места, но за броени минути целият му  труд се изпари тотално.

Пожарната дойде след около 30 минути, но напразно. Би било   хубаво да се помисли, че тези села сме отдалечени от Гоце Делчев, не би ли трябвало да имаме една пожарна кола и линейка. Как други общини като Доспат, Сърница, Сатовча лека полека си решават проблемите  

Нужни са ни, нека на един общински съвет да повдигнат въпроса, крайно време е на стадиона в селото да имаме тези превозни средства и едни млади кадри да се обучат и да са на разположение на населението.

Аз така ги виждам нещата, никой не упреквам, крайно време е да се мисли в тази насока и нещата вече да се решават. Всевишнит я да ни пази от такива случайни или умишлени действия, породени понякога и от небрежност на даден човек", казва  свидетелят Ибрахим.

Цехът е изгорял до основи, щетите са големи.

С. Стоянов


Още за: пожар   цех   Осиково   Още от: Общество

Принтирай статия
2 коментара
18 Април 2021 14:26 | buchi
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

То комай комай са следизборни "резултати". Времената станаха тегави не може да се угоди на всеки...


18 Април 2021 14:28 | Пенсия
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Искам да попитам пенсионери като Томов може ли да се кандидатират, за един преател питам. Той нали е пенсионер или така си изглежда... за това младите котенца Злата и Пролет се навъртаха около него. Той не може и си плаща... Некадърен... пенсия
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар