Официално! Кметът Румен Томов смени изцяло ръководния екип „Камбитов“, освободи и Зорница Кралева

11 декември 2019 15:17   5 коментара   23296 прочита


Напълно сменен е ръководният екип  на Община Благоевград, след като и последният останал  управлението на  Камбитов- зам.-кметът по европейски проекти и програми, Зорница Кралева, вече официално е освободена от служба. Новият кмет Румен Томов напълно подмени кадрите, останали от предишното ръководство,все още не сме видяли новият кмет по строителството Евгени Терзиев ,но според кулоарните коментари ,имал някакви проблеми с прехвърляне на фирми. 

Инж. Емилия Тунева, бе заменена от инж. Евгени Терзиев, Иво Николов бе заменен като зам. – кмет по икономика и финанси от Ясен Попвасилев, неотлъчно до кмета Томов, по време на предизборната му кампания, за зам.-кмет по култура и хуманитарни дейности бе назначена д-р инж. Василиса Павлова.

Според слуховете, все още няма яснота дали някой ще замести зам.-кмета по европейски проекти и програми Зорница Кралева. Тя се доказа през годините като истински професионалист, който благодарение на екипа, който ръководеше, успя да спечели всеки проект, по който общината кандидатстваше.

Какво е бъдещето на едно от най- важните звена в Общината, което носи европейско финансиране за милиони левове, предстои да разберем.

Очаквайте подробности.

К. Тодоров


Още за: томов   Камбитов   екип   Още от: Общество

Принтирай статия
5 коментара
11 Декември 2019 15:52 | 11
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Кмета давай. стана време за други избори!


11 Декември 2019 17:13 | �� ����
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

какво става с директорките на детските градини. само една излезе в пенсия. а другите пет-шест.


11 Декември 2019 20:55 | Коси
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Успех на г-жа Кралева! Истински професионалист направил много за Благоевград!


12 Декември 2019 00:10 | Weane
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Браво за екипа на Кмета Камбитов! Направиха много, който не вижда да си изкара главата от гъза


12 Декември 2019 12:26 | Жоси
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Правилно! Ни кост, ни вест не трябва да останат от кметуването на недоразумението Камбитов. Благоевград тръгна стремглаво към дъното в класацията на градовете. Другите градове в областта се развиват по-добре от областния град благодарение на безкритичността и корупцията на Камбитовото кметуване.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар