Оцеля! Бившето орле М. Метушев, който уби приятеля си в Гоце Делчев и след това направи опит да се самоубие, ще бъде под домашен арест

21 юни 2018 12:14   4 коментара   21021 прочита


Бившият футболист на Пирин (Благоевград), Марио Метушев, който уби по особено жесток начин приятеля си К. Колджиев-Дзъмбо и след това се наръга 11 пъти в корема, врата и гръдния кош, вече е стабилизиран и ще бъде изписан от болницата в Гоце Делчев. Метушев ще бъде под домашен арест и полицейска охрана, той вече е адекватен и говори. От МБАЛ-Гоце Делчев съобщиха, че бившето "орле" имал наранявания на тънки, дебело черво, на стомах и на врата, но вече е изключен от апарата и неговите параметри са добри.

Припомняме, че касапницата, разиграла се на 15 юни следобед в дома Красимир Колджиев-Дзъмбо, разтърси Гоце Делчев, навръх празника Рамазан Байрам. Бившият футболист и сегашен треньор Марио Метушев закла най-добрия си приятел Красимир, а после заби нож 11 пъти в тялото си, в опит да умре. Кървавата драма се разигра следобед, часове след като Красимир и Марио пили за празника в местно заведение.

Хората, които последни са ги видели живи твърдят, че по нищо не личало какво ще се случи час по-късно. Излезли прегърнати от заведението, прекарали там няколко часа и пили, разказват свидетели. После отишли в дома на Красимир, където майка му била приготвила празничен обяд.

Пуснали музика и докато жената чувала само музиката, изведнъж видяла трупа на сина си и окървавения му приятел. Не разбрала за какво са се скарали. Само двамата знаят.

Трагедията отприщи всякакви градски легенди. Някой твърдят, че Марио Метушев имал психичен проблем, отключил го след тримесечен престои в ареста, където бил задържан за контрабанда с тютюн. Смесил алкохол с антидепресанти и развъртял ножа в дома на приятеля си.

Други намесват финансови отношения, което от полицията отричат категорично, определяйки случилото се като пиянска свада.

Марио Метушев бе футболист на Пирин Гоце Делчев, Пирин Благоевград, сега треньор в Хаджидимово, а приятелят му Красимир, работил като строител....

Петя Петрова

4 коментара
21 Юни 2018 17:16 | ...
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Значи добър адвокат може да докаже следното. Красимир е нападнал и е нанесъл пръв прободните рани на Марио .При самозащита нападнатия Марио като се е отбранявал без да иска е на мушкал напада

теля Красимир.


21 Юни 2018 20:51 |
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Нарича се убийство при смсена вина. Защото деецът умишлено нанася телесна повреда, а причинява смърт по непррдпазливост., тоест от субективна гледна точка няма намерение да го убие, а само да му нанесе телесна повреда. Друг е въпросът дали е извършил убийството с умисъл предвид естеството на борбата.


22 Юни 2018 11:39 | ДС
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ако адвокатът на Марио е завършил ЮЗУ - нищо няма да може да докаже


23 Юни 2018 22:46 | Версия
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Футболистът е жертвата... Намушкан е 11 пъти, забит е нож в тилът му, като е видял какво е направил другият се е самоубил като си прерязва сънната артерия...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар