Общински съветници проведоха среща, свързана с ОФК „Пирин“

18 август 2023 13:29   13 коментара   8936 прочита


Днес в зала 5 на община Благоевград се състоя съвместно заседание на Комисия по опазване на обествения ред, сигурност и противодействие на корупцията и установяване конфликт на интереси, Комисия по жалби и контрол изпълнението на решенията на ОбС и мониторинг на обществените и възлагателни поръчки и Комисията за децата, младежта, спорта, туризма и неправителствени организации.

Поводът бе редица въпроси, относно състоянието на ОФК “Пирин”, които възникнаха към ръководството на клуба.

На заседанието бяха поканени да присъстват представители на благоевградския футболен отбор, които не уважиха поканата.

ДО ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

БЛАГОЕВГРАД

С Т А Н О В И Щ Е

ОТНОСНО: Покана за изслушване на г-н Атанас Дафинов Дафинов - Управител на „ОБЩИНСКИ ФУТБОЛЕН КЛУБ „ПИРИН“ ЕООД и член на Съвета на директорите на „ФУТБОЛЕН КЛУБ “ПИРИН“ АД и г-н Кирил Драганов Стойков –изпълняващ позицията член и представляващ Съвета на директорите на „ФУТБОЛЕН КЛУБ ПИРИН“ АД и г-н Станко Георгиев Йовчев – член на Съвета на директорите на „ФУТБОЛЕН КЛУБ ПИРИН“ АД, по искане на Комисията по опазване на обществения ред, сигурност и противодействие на корупцията и установяване на конфликт на интереси, Комисия по жалби и контрол изпълнението на решенията на ОбС и мониториг на обществените и възлагателни поръчки и Комисията за децата, младежта, спорта, туризма и неправителствени организации.

На 18 август 2023 г. се проведе съвместно заседание на Комисията по опазване на обществения ред, сигурност и противодействие на корупцията и установяване на конфликт на интереси, Комисия по жалби и контрол изпълнението на решенията на ОбС и мониториг на обществените и възлагателни поръчки и Комисията за децата, младежта, спорта, туризма и непровителствени организации, относно цялостното състояние на „ОБЩИНСКИ ФУТБОЛЕН КЛУБ „ПИРИН“ ЕООД и ФУТБОЛЕН КЛУБ ПИРИН“ АД.

След станалите разисквания Комисия по жалби и контрол изпълнението на решенията на ОбС и мониториг на обществените и възлагателни поръчки и Комисията за децата, младежта, спорта, туризма и неправителствени организации взеха РЕШЕНИЕ да бъде включена точка в дневния ред на предстоящо заседание на Общински съвет Благоевград на 25 август 2023 година /петък/ от 9.30 часа, в зала „22- ри Септември“ на Общината, относно разглеждане цялостното състояние на „ОБЩИНСКИ ФУТБОЛЕН КЛУБ „ПИРИН“ ЕООД и ФУТБОЛЕН КЛУБ ПИРИН“ АД.

Комисиите взеха решение г-н Атанас Дафинов Дафинов - Управител на „ОБЩИНСКИ ФУТБОЛЕН КЛУБ „ПИРИН“ ЕООД и член на Съвета на директорите на „ФУТБОЛЕН КЛУБ ПИРИН“ АД, г-н Кирил Драганов Стойков – изпълняващ позицията представляващ Съвета на директорите на „ФУТБОЛЕН КЛУБ ПИРИН“ АД и г-н Станко Георгиев Йовчев – член на Съвета на директорите на „ФУТБОЛЕН КЛУБ ПИРИН“ АД, да бъдат поканени да присъстват на предстоящо редовно заседание на Общински съвет Благоевград на 25 август 2023 година /петък/ от 9.30 часа, в зала „22- ри Септември“ на Общината.


Още за: среща   Пирин   Още от: Общество

Принтирай статия
13 коментара
18 Август 2023 14:33 | Рангел
Оценка:
2
 (
12
 гласа)

А бе, тумбаци, прикючвайте го тоя Пирин вече и да се знае. 100 години стигат. Има и други спортове, общината да подпомага тех. Ама от футбола явно кражбате е най-сладка.


18 Август 2023 14:44 | атанас дафинов
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Аз изгоних инвеститорите от селския ви град. Сега крадна тънко но редовно.


18 Август 2023 16:26 | Ицо
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Отиди бе Дафинов! Изглеждаш като страхливец!


18 Август 2023 17:01 | Благоевград
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Общинските съветници и кмета да вземат и, Зелената къща, на ОФК Пирин. Белогур и Ива отдавна си отидоха.


18 Август 2023 23:26 | до Рангел
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Ега тебе те приключат, боклук


18 Август 2023 23:47 | Рангел
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Ше кълнеш майка ти, селяк. Оди пляскай на стадионо и се радвай на следващия “спасител”


19 Август 2023 01:06 | Солетката
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Тоя педал с бялата риза и розовите очила се дупчи


19 Август 2023 07:27 | Населението
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

За важни неща, свързани с всички ни пари няма, но за Пирин трябва да се мисли с приоритет. Така и не разбрах ме защо се появи Белогур, защо няма наем за зелената къща. Има и хотел в Рила. Но пък няма разкрита нито една социална услуга например, плочките по тротоарите са в плачевно състояние. За болни хора тази година е от пуснала около 7 х. лв. Но пък знаем, че Белогур докато бил в Америка се влюбил в Пирин. (Има го в пресата).


19 Август 2023 08:35 | Благоевград
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Вземете им къщата.


19 Август 2023 10:16 | Самол
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Въпрос към комисията: Как се започва работа в община Благоевград? Това е корупция. Особено се чувства в сферите където трябва да има повишен морал.


19 Август 2023 16:38 | brindo
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

na esen celiat ob6tinski s1vet da gi smenim. na 4elo s kafiaviat kmet. opomnetese. ina4e m1ka.


19 Август 2023 17:07 | Боби
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Всички от гоцито, дошло по политическа линия в община и общински предприятия на лека и неангажираща работа да си оди на село.


20 Август 2023 22:44 | Боци-ТУРЧИНО
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Щом Каната, Тъпоъгълния ЗОЗИ, Дафинофф и Тасков оправят отбора.... Перун умре !!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар