Община Симитли с нов спечелен проект

18 юни 2024 20:09   2 коментара   8866 прочита


Община Симитли от години провежда дългосрочна политика за социалните услуги и дейности, която се надгражда постоянно и не случайно винаги е давана за пример. В тази връзка Ви съобщаваме поредната добра новина, която е насочена към водената социална политика на местно ниво. Община Симитли спечели нов социален проект към Фонд  „Социална закрила“ към Министерство на труда и социалната политика с наименование „Доставка на ново оборудване и обзавеждане на ДЦДМУ-„Слънчев ден“ - град Симитли”, като средствата, които ще бъдат отпуснати са за закупуване на ново оборудване и обзавеждане, с цел предоставяне на социалната услуга, която да кореспондира с индивидуалните потребности на ползвателите, като задоволи максимално техните възможности за справяне с трудностите, свързани с тяхната реинтеграция.

В Община Симитли от 2006 година функционира Дневен център за деца и младежи с увреждания - „Слънчев ден“ - град Симитли, като държавно делегирана  дейност с капацитет 24 места. Социалната услуга предлага специализирани услуги за деца и младежи с различна степен и вид на уврежданията, като целта на предоставяната социална услуга е подобряване качеството на живот на децата и техните семейства, улесняване социалното включване на децата чрез създаване на среда, стимулираща независимостта им, предлагане на услуги съобразно индивидуалните нужди на всеки, насърчаване и подкрепяне социалното и емоционално развитие на всеки потребител.

Чрез осигуряване на допълнително ново обзавеждане и оборудване, ще се разшири спектъра от предоставяните социални услуги в ДЦДМУ, ще се задоволят индивидуалните потребностисъщо така ще се надградят и условията на работещите и ползвателите на социалната услуга. 


Още от: Общество

Принтирай статия
2 коментара
18 Юни 2024 21:22 | йона КИА-та
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

за новия проект ще правя на мой Поли минет, а тъпата му женичка да ми лапа горещата пичка


19 Юни 2024 01:10 | Ivan11
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет.
Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93 @gmail. com
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар