Община Сандански въвежда мобилно приложение за паркиране

08 април 2021 16:13   4 коментара   3031 прочита


Община Сандански въведе ново мобилно приложение, с което може да бъде заплащан паркингът на „Синя зона“ само чрез няколко клика на мобилното устройство.  Приложението дава възможност за виртуален паркинг, с множество функции и предимства.

Мобилното приложение MOBZZO може да бъде свалено безплатно от Google Play и App Store. Приложението има редица предимства: издаване на електронен билет; дигитални абонаментни карти – подаване и плащане на заявление за абонамент през приложението; автоматично удължаване на времето за паркиране; известия до потребителите, когато е необходимо; информация за правилата за паркиране; повторно използване на данните /номер на автомобил, картова информация, профилна информация/, както и удобният интерфейс, което го прави лесно използваемо от чуждестранни граждани.

Използването на апликацията е лесно – потребителите създават еднократно профил и въвеждат банкова карта в защитена банкова среда или изпращат sms, и могат веднага да платят за избрана от тях зона.

„Синя зона“ в Сандански вече може да се заплаща и в търговската мрежа и чрез поставените паркомати. Въвеждането на новите начини за заплащане на „Синя зона“ в град Сандански ще улесни максимално гражданите и гостите на града, ще гарантират сигурното заплащане и контролиране на престоя на всеки потребител.

4 коментара
08 Април 2021 16:30 | курмидар
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Славчо ви паркира в задния двор.


08 Април 2021 16:40 | Вмро
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Браво Кмете!
Да уволниш гербаджийските безделници от
Синята зона.


08 Април 2021 17:20 | Маркова
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Поздравления за иновативното решение за заплащане на паркирането. По този начин се спрат кражбите на служителите от "Синя зона".


09 Април 2021 08:42 | 321
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Синята зона си е жива кражба, патент на гробарите!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар