Община Сандански продължава дезинфекцията на обществените места в града и населените места!

02 юли 2020 11:20   5 коментара   4421 прочита


Община Сандански продължава дезинфекцията и хигиенизирането на откритите обществени пространства, централна градска част, кварталите и населените места в общината, с цел ограничаване разпространението на COVID-19. Мерките по почистване и дезинфекциране на улици и открити обществени пространства, се предприемат в града и населените места, по график.

На територията на община Сандански са регистрирани три лица с COVID – 19, две от които са настанени в Инфекциозно отделение в МБАЛ „Югозападна болница“. Общото им здравословното състояние е добро. Напомняме, че поставянето на защитна маска за лице на всички закрити обществени места, е задължително! Призоваваме жителите и гостите на Община Сандански, да спазват всички противоепидемични мерки, наложени от Министерството на здравеопазването, относно ограничаване разпространението на COVID-19.

В. Иванова


Още за: Сандански   община   мерки   Още от: Общество

Принтирай статия
5 коментара
02 Юли 2020 11:41 | Оставка
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Поредната лъжа! Мафия


02 Юли 2020 13:12 | мрав
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

не са 3, а са 5, музиканти, май от Въксън, май бръмчали из кюстендилско, оставил съм ги хората да се забавляват, щото Тенис ми е браточка, а из махалата изобщо няма да пръскам, аз там не припарвам


02 Юли 2020 15:56 | �� �����
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Къде се дезинфекцира, никъде и никога не съм видял. Може, ако искате да побликувате една и съща снимка от много страни, правили сте го вече, но няма кой да вярва.


02 Юли 2020 16:06 | gogo
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

NE VIZDAM MRAVKATA S TLIMBATA DOLNA LAZA


02 Юли 2020 16:50 | абе май петрички цигулари
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

били, та заразили и наши ромски музиканти, с една дума заразата е вече и у нас, няма значение от кой е, кмета е виновен, че нищо не прави в махалата, би трябвало сега да блокира целия квартал, за да не плъзне из града, но няма да го направи, щото го е страх
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар