Община Сандански подобрява своите социални услуги

21 юни 2019 15:26   8 коментара   6668 прочита


Домашният социален патронаж в нова сграда и модернизирано оборудване

Домашният социален патронаж е услуга в общността, която включва и доставката на храна до домовете. До момента кухнята на социалната услуга се помещаваше в сградата на ПГ „Яне Сандански“.

С цел оптимизиране работата на Домашния социален патронаж, услугата вече се предлага в напълно обновена и ремонтирана сграда, с удобен достъп в част от сградния комплекс на МБАЛ „Югозападна болница“.

По проект бе изцяло подменено старото кухненско оборудване, като се закупи професионален газов котлон, хладилен шкаф – маса, хладилни шкафове, нови мивки и кухненски стелажи, удобни работни маси, вентилационни абсорбатори и кухненски шкафове.

С изпълнението на проекта и преместването на Домашния социален патронаж в обновени, по-широки и удобни помещения, качеството на предлаганата социална услуга се подобри. Кухненският блок се превърна в модерна, технологично оборудвана и удобна база.

Предвижда се в съседство с Домашния социален патронаж да се обособи и кухненски блок на МБАЛ „Югозападна болница“, с което се обединяват усилията за високи европейски стандарти, в полза на общественото хранене и подобряване условията на труд, работа и грижа за болните и хората в неравностойно положение.


Още за: услуга   сграда   ремонт   Още от: Общество

Принтирай статия
8 коментара
21 Юни 2019 15:31 | Старогражданин
Оценка:
-2
 (
10
 гласа)

Браво! Адмирации за местното управление!


21 Юни 2019 15:39 | Никола
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Чесънчо, до колко си на работа?


21 Юни 2019 15:51 | До Никола
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

Какви чесънчета ???Община Сандански подобрява своите социални услуги!!!


21 Юни 2019 16:26 | Никола
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Чесънчо е събирателен образ на всички герберски тролчета, лесно разпознаваеми са - докарани от села и паланки, назначени на държавни местенца, живеещи в крайните квартали, нечистоплътни и миришещи на чесън и урда, наперени и надути, но простовати хорица.


21 Юни 2019 16:27 | Никола
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Ако някой чесънчо се е познал, да му пожелаем приятен уикенд на село.


21 Юни 2019 19:00 | Чесънчо
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Да ние сме чесънчетата от с. Плоски и с. Катунци Кирчо ни кажа че сме по глупави и от него но ще има ляб за ручане


22 Юни 2019 09:55 | Йорданова
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Не мога да разбера само - качеството на социалната услуга се е подобрила само с преместването в нови и по-широки помещения, удобни за работа на персонала! Ами качеството на храната и съответно заплащането за тази храна, защото всеки, ползващ "социални услуги. А директорката на ДСП гр. Сандански е една самозабравила се женица, с нисък интелектуален капацитет, която на цялата зле работеща служба е поставила и портрет на 4-те си отрочета в служебния кабинет!!! Да не би да е частна собственост вече тази социална служба?!!!


22 Юни 2019 10:03 | Йорданова
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Не мога да разбера само - качеството на социалната услуга се е подобрило само с преместването в нови и по-широки помещения, удобни за работа на персонала! Ами качеството на храната и съответно заплащането за тази храна, защото всеки, ползващ "социални услуги" си заплаща за това, повишило ли се е? А директорката на ДСП гр. Сандански е една самозабравила се женица, с нисък интелектуален капацитет, която на цялата зле работеща служба е поставила и портрет на 4-те си отрочета в служебния кабинет!!! Да не би да е частна собственост вече тази социална служба?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар