Община Сандански подменя водопроводната мрежа на ул. „Даскал Козарев“

30 септември 2021 11:01   2 коментара   3602 прочита


Община Сандански започна цялостна подмяна на водопроводната мрежа на ул. „Даскал Козарев“ в град Сандански. Ремонтът на водопровода се налага, поради честите аварии и амортизираната мрежа.

След подмяна на водопроводната мрежа на улицата и водопроводните сградни отклонения, тя ще бъде асфалтирана и рехабилитирана.

Целта на подмяната на водопроводните тръби е преустановяване на авариите и загубите на вода по посочената улица, които в настоящия момент са значителни, както и хидравлично изравняване и балансиране на водоснабдителната система за квартала.


Още за: мрежа   вода   Сандански   Още от: Общество

Принтирай статия
2 коментара
30 Септември 2021 13:09 | ЕС
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Продажниците - нагли, схемаджии, манипулатори и крадци на собственост! Това е администрацията на Община Сандански! В лицето на разните, там: Андоновци, Донковци, Горчовци, Филиповци, Танчета..... и с любезното съучастие на главатаря-вожд - Атанас Стаянов ❗


30 Септември 2021 13:38 | Служител, до: ЕС
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Кмета на Община Сандански и приближената му администрация, както и общински съветници - са продажници на черно! Целият град и околия пропищя от тия айдуци. Разпродават Общинска собственост на безценица! Крадат собственост на хората - имоти, лозя, ниви! Ще става братоубийствена война, тук! Къде е Гешев!??
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар