Община Сандански кандидатства по проект за оборудване и обзавеждане на Дневния център за деца и младежи с увреждания

10 април 2020 11:30   3 коментара   3791 прочита


По предложение на кмета на Община Сандански – Атанас Стоянов, което бе прието единодушно на заседание на Общински съвет, общината кандидатства по проект за оборудване и обзавеждане на материалната база на Дневен център за деца и младежи с увреждания, град Сандански. В рамките на проекта, се предвижда да се поднови част от материалната база на центъра, открит преди повече от 15 години.

Нови дивани за многофункционалната зала, някой кухненски уреди, мивка и шкафове, кушетки за масаж и кростренажор в зала за рехабилитация, климатични системи за отопление и охлаждане за някой помещения, компютри – стационарни и преносими за осигуряване на по-качествена и специализирана работа с децата и младежите в Дневния център, са част от оборудването, заложено в проекта за закупуване.

Социалният проект е изключително важен за Дневния център, който насърчава и подкрепя емоционалното и социално развитие на всеки потребител. Новото оборудване ще облекчи и улесни работата на персонала и потребителите, които имат специализирани потребности, свързани с тяхното емоционално и здравословно състояние.

В. Иванова

3 коментара
10 Април 2020 11:36 | Запознат
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Браво.


10 Април 2020 13:02 | петя
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

НякоИ се пише без Й в множествено число. Отвратително.


11 Април 2020 12:12 | Мими
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Община Сандански да редуцира разходите си, особено в този момент! Двете социални услуги, които предишния кмет натресе на санданчани, без да имат потребност от тях, а за да се усвоят едни пари - ЦСРИ гр. Сандански и ЦОП гр. Сандански, с управител, кандидатката за общински съветник от листата на ГЕРБ - Гергана Петрова, трябва да бъдат закрити! В тези центрове за въртене на мръсен бизнес с човешки съдби, не стъпва човешки крак доброволно, което е явен знак за тяхната ненужност! Там е наказателният отряд за всички майки, дръзнали открито да се противопоставят на системата, на антидетските закони и т. н. В тези центрове разни девойки, току що завършили Благоевградския институт, започват да "оценяват" родителския капацитет на майки с по две деца и съответно да усвояват пари! Методите, по които работят са сравними единствено с тези на силовите групировки!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар