Община Разлог стартира кампания за събиране на капaчки

20 септември 2019 11:09   2 коментара   5222 прочита


Днес, пред сградата на Община Разлог, бе поставен контейнер под формата на сърце,на което са изобразени облика на майка с две деца,с което се постави началото на кампанията за събиране на пластмасови капачки и в гр.Разлог. Събраните средства ще бъдат инвестирани в родилното отделение на МБАЛ Разлог. Кампанията е съвместен проект на Община Разлог , ОП„Регионално Депо“ гр.Разлог, ОП „Благоустройство и чистота - Разлог” ЕООД .

"Надявам се,че тази инициатива ще насочи общественото внимание към важността от оказването на подкрепа от местната общественост към добри каузи, възпитание на подрастващото поколение за опазване на околната среда и оползотворяване на ресурсите "-сподели кметът на община Разлог инж.Красимир Герчев.

Могат да се събират всякакви пластмасови капачки-от бутилки за вода,безалкохолни напитки,от козметика, перилни и почистващи препарати. Освен в контейнера под формата на сърце, събраните капачки могат да бъдат предоставени на място в ОП„Регионално Депо“ гр.Разлог. Най-нетърпеливи бяха децата от ДГ "Незабравка", които първи предадоха своите събрани капачки.

2 коментара
20 Септември 2019 12:53 | капачката
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Санирани роби... събирайте капачки, докато господарите ви си строят замъци, карат коли по 200 бона и трупат пари... малко са ни били 500 години робство...


22 Септември 2019 17:38 | коператор
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Сбирайте, сбирайте, кой си нема работа да сбира капачки! Ка знам от една скапана коперация като разлошката колко може да се открадне от председатела, можем да си преставим колко се краде от общинарете. А тръгнали с капачки да спасяватбългарите.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар