Община Разлог ремонтира Акушеро-гинекологично и родилно отделение в местната болница

12 август 2021 22:52   1 коментар   4354 прочита


Днес кметът на община Разлог -инж. Красимир Герчев, управителят на МБАЛ Разлог д-р Божидар Велев и  д-р Илиян Попов прерязаха лентата на обновеното Акушеро-гинекологично и родилно отделение.

Освещаване на отделението и водосвет за здраве отслужи отец Димитър Белчин.

Всички стаи са реновирани – извършено е цялостно обновяване и освежаване на стаите. Отделението е не само с нова визия, но и с модерна, удобна и функционална среда за младите майки и новородените, както и за лечение на болните. Средствата за ремонт и пълна реконструкция са осигурени от бюджета на община Разлог.

Управителят на МБАЛ - Разлог д-р Божидар Велев изрази отново своята огромна благодарност към кмета на община Разлог инж. Красимир Герчев за оказаната подкрепа.

„Аз съм изключително щастлив, защото в навечерието на празника Успение Богородично имаме възможност да открием тези две придобивки за нашата болница. Благодаря  на общинските съветници, които подкрепиха тази инициатива – 100% финансиране от бюджета на община Разлог, за да имаме добро отделение, с по-висок стандарт. Надявам се да имаме все повече майки и деца. Пожелавам със здраве да се ползва и бъдещи успехи“ – каза инж. Герчев.


Още за: Разлог   МБАЛ   отделение   Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
13 Август 2021 09:39 | R2D2
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Да аплодираш политик, че е построил път, болница или мост, е все едно да ръкопляскаш на банкомат, за това че ти е дал от твоите пари!!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар