Община Разлог осигури 400 теста за служители, които работят на първа линия

13 април 2020 12:54   1 коментар   4333 прочита


Уважаеми жители на община Разлог,

С грижа за всички, които изпълняват служебния си дълг на работните места в услуга на обществото, изложили на риск здравето си на първа линия, Община Разлог осигури 400 теста. Ще се тестват приоритетно работниците и служителите от Социален патронаж, полиция, пожарна, служителите и потребителите на Дома за стари хора в Долно Драглище, Дома за стари хора – Разлог, служителите от Бюрото по труда в Разлог, служителите от Социално подпомагане и служителите на „гише“ от общинска администрация.

Това е мярка, за да предпазим здравето на всички – и служителите, но и стотиците потребители на съответните услуги. Продължават мерките на извънредното положение и независимо, че идва един от най-светлите и красиви празници – Великден, нека, както досега, така и занапред, община Разлог е пример за отговорно отношение и стриктно спазване на дисциплината. Уважаеми жители на община Разлог, Започна Страстната седмица, последната седмица от земния живот на Христос, наречена и Седмица на страданията.

Всеки ден от Страстната седмица е наречен велик и свят, заради пътя на Христос към Голгота, страданията и изкупителното му дело на Кръста. Вярвам, че в тези Велики дни преди Разпятието и Възкръсването, всеки от нас ще намери сили за смиреност, доброта и съпричастност. Вярвам, че всички ще останем вкъщи, за да попречим на разпространението на коронавируса, за да спасим човешки живот. Бъдете здрави, вярвайте в доброто, правете добро. И нека Бог е с нас.

Красимир Герчев, кмет на община Разлог 

1 коментар
13 Април 2020 18:27 | �� ����
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

ако обичате не давайте разлог за пример. четохме за отношенията към пациентите.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар