Община Благоевград сключи договор по проект за 60 548 лева

22 юни 2013 12:13   4 коментара   24350 прочита
Ат. Камбитов
Ат. Камбитов


Ат. Камбитов

Пореден проект със социална насоченост вече е част от портфолиото с услуги, което община Благоевград предоставя. На церемония, провела се на 19 юни, в Министерството на труда и социалната политика общината сключи договор с Агенция за социално подпомагане, по проект “Подкрепа за самостоятелен живот”.

Той е на стойност 60 548 лева и се финансира по Оперативна програма “Развитие на човешките ресурси”, схема “Живот в общността”. Срокът му за изпълнение е 18 месеца, като чрез него се цели разширяване на социални услуги, които общината предоставя, като новата услуга ще се нарича „Наблюдавано жилище“. Тя е насочена към младежите, които напускат Домовете за деца, лишени от родителски грижи след навършване на пълнолетие и отговаря на нуждата от подкрепа за реалното им включване в живота на общността.

 

В. Стефанов


Още за: община   проект   стойност   Още от: Общество

Принтирай статия
4 коментара
22 Юни 2013 17:10 | бл
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

браво много силен проект


22 Юни 2013 20:11 | благоевград
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Такива проекти е хубаво да се усвояват и супер глупаво да се обявяват. Но при това ниско ниво на кмета е нормално да се хвали с дреболии. Типично


23 Юни 2013 08:12 | познат
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

нищо ново. Това е защитеното жилище в струмско, което бе направено по времето на Паскалев. Хайде стига със чужда пита да се фука Камбата. Така се перчи и с Кръста, който пък е заслуга на Причкапов. Аман от тези фалшиви изказвания. Пък "Струма", вие не следите ли събитията, мама му стара.


24 Юни 2013 08:49 | АРЕ БЕ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Аре бе, колко сте зле! Прави се нещо в тая община и за хората в нея, те пак недоволни. Само глупости чета под готини и положителни новини, независимо дали са за кмета или за нещо хубаво, което се случва в града ни. Колко сме злобни и силни всички. Аз пък ще кажа- евала. Нека да има такива новини. Писна ми да чета за убити, ранени, протести и тъпотии. Аре малко нещо хубаво, а? Или вие не сте свикнали на хубаво? Искате си драмата?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар