Община Благоевград обнови детските площадки в ДЯ №5 „Конче вихрогонче“

24 септември 2023 13:35   4 коментара   4235 прочита


Кметът Илко Стоянов се увери в отличните условия за игра на малчуганите

Площадките в дворното пространство на Детска ясла №5 „Конче вихрогонче“ вече са напълно преобразени и отговарят на всички стандарти за безопасна игра.

За да провери резултатите от извършените дейности, кметът на Благоевград Илко Стоянов посети детското заведение. Той бе посрещнат от децата и персонала с питка, както и със специално подготвена музикална програма.

Изцяло обновените зони за игра са с 850 кв.м площ. Те са ситуирани на същите места, но са организирани по съвсем нов начин. Основната входна алея е запазена, но от нея са обособени допълнителни достъпи до отделните площадки за всяка една от групите в детската ясла.

Всеки кът разполага с пясъчник, противоударна настилка, на която са монтирани - пързалки за деца (до 3 години), люлки клатушки и др.

За да се осигури повече място за игри на децата са премахнати всички стари живи плетове в двора на ДЯ “Конче вихрогонче“.

Има поставени нови пейки, боядисани в различни цветове.

След ремонтите дейности са запазени и всички дървета, но с цел засенчване на площадките е засадена и нова растителност.

Община Благоевград обнови и детска площадка в жк. „Запад“, където има поставени нови съоръжения.

С поетапното ремонтиране на кътовете за игра в Благоевград кметският екип се стреми да създаде една по-безопасна и приветлива среда за отглеждане на децата в областния център.


Още от: Общество

Принтирай статия
4 коментара
24 Септември 2023 15:22 | vess
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами ----- https://welcome.to/biocom


24 Септември 2023 16:05 | Кьор фишек
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Четири години ги остави на пустош ся предизборно хоп и готово
Илко Стоянов вън


24 Септември 2023 21:15 | Камелот
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

По-добре Илко отколкото наглеца Камбитов. Улиците бяха пълни с дупки. Пазарът беше с планински релеф, прословутият басейн с повечето строителни дейности беше в мухъл и течове и завзет от роднини, приятелките на Ристена от Хаджидимово, които бяха сервитьрки станаха шефки, имаше проблеми с концесията и т. н., не нуждаещи се получиха общински жилища, включително и сестрата на Ристена. Социалните дейности резил. Но насо и хиха не спряха да критикуват.


24 Септември 2023 21:22 | vess
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами ----- https://welcome.to/biocom
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар