Община Банско заема челното място по прозрачност

14 август 2014 13:15   6 коментара   11946 прочита


За седемнайсти път община Банско покани Института за правни анализи и изследвания за наблюдение върху възлагането на обществени поръчки, с което затвърждава челното си място по прозрачност, осигурявайки гражданско наблюдение върху тези процеси. Целта на наблюдението е да бъде повишена степента и ролята на обществения контрол, упражняван от неправителствения сектор в областта на обществени поръчки.

Институтът високо оценява инициативата на община Банско и сътрудничеството между ръководството на общината и неправителствения сектор, в изпълнение на една от мерките по прилагане на Закона за обществените поръчки.

Р. Андонов

6 коментара
14 Август 2014 16:15 | поздравления
Оценка:
-10
 (
10
 гласа)

Поздравления!


14 Август 2014 17:52 | Прозрачност
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Каде я видяха тая "прозрачност"? В това че обществените поръчки винаги се "печелят" от едни и същи фирми - на зета на претседателя на общинския савет Владо Колчагов, на младите активисти на ГЕРБ Сашо Весков и Боре Колчагов, на верното протеже М:алин Бистрин или на гербаджииския саветник Асен Кирицов. Като се знае предварително резултата кой ще се реши да кандидатства.


14 Август 2014 20:24 | всиофф
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Иска им се на банския кмет и протежетата му да е тъка, ама не.... Гласувах за герб, но като гледам какви простотии правят тия келеши, никога повече за герб!!!!


14 Август 2014 21:43 | Пейо Бонкьин
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Прозрачни са, ама стъклата на общинската сграда. Апропо. монтофонецът отвътре е
пуснал непрозрачни щори. На пропуска е забранил всякакъв достъп на граждани до
службите по етажите... Иначе всичко е прозрачно.


15 Август 2014 08:56 | Трол
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Ей, само тролове останаха в този форум / трол - форумец, който пише против ГЕРБ :))) /.
Я малко да се активизират поддръжниците на кмета, за какво ви дават по две заплати, за какво получавате толкова пари от еврофондовете ..... всъщност сигурно сте някъде да си харчите парите и нямате време за писане.


16 Август 2014 20:07 | 11
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Я !!! Р. Андонов :) - гледам изтрил си коментара ми за публикуване на пълните "прозрачни" списъци на спечелилите в още по "прозрачният" търг за отдаване под наем на общинските земеделски земи, или пък го подготвяш вече за публикация ?!? Ако се затрудняваш - кажи ! Веднага ще ти окажа съдействие !!! Включително и с публикуването му ! В която искаш медия ! До скоро ! :) :0
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар