Община Банско организира фотоконкурс с тема "„Живот в планината и със спорт – без дрога”

16 май 2020 09:57   1 коментар   3392 прочита


Снимай и спечели награда, за да можеш да снимаш още повече. Участвай във фотоконкурса „Живот в планината и със спорт – без дрога”. Фотоконкурсът се организира от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните – община Банско във връзка със Световния ден за борба с наркотиците - 26 юни.

Целта на конкурса е учениците да покажат, че спортът и планината са здраве, възможност за развитие и модерен начин на живот, че са алтернатива на употребата на наркотиците и алкохола. Право на участие в конкурса имат всички ученици от училищата на територията на община Банско. Всеки участник може да участва с до пет цветни снимки, отразяващи предимствата на спорта и планината. Снимките да имат послание, свързано с темата и посочено място на заснемане.

До участие в конкурса няма да бъдат допускани фотографии: - неотговарящи на темата и с неточна, непълна или изцяло липсваща информация за лицето, което ги изпраща; изпратени след крайния срок – 15 юни 2020 г. Оценяването ще се извърши в три възрастови групи: 1 – 4 клас; 5 – 7 клас; 8 – 12 клас. Критериите за оценка са: съответствие с темата на конкурса, естетическо изпълнение, оригиналност, визуално въздействие. Наградите за всяка възрастова група са: - Първо място – цифров фотоапарат; - Второ място – дигитална фоторамка; - Трето място – четец с карта памет.

Във всяка от групите ще бъде раздадена и по една поощрителна награда. Участниците трябва да изпратят снимките и данните си не по-късно от 15 юни 2020г. на посочените в изискванията електронни адреси. Награждаването ще бъде на 25юни. Часът, мястото и начина на връчване на наградите ще бъдат обявени допълнително.

В. Иванова


Още за: Банско   фото   конкурс   Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
17 Май 2020 18:22 | Ттт
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Снимайте си автогарата, мизерници!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар