Областният управител Ст. Христов проведе среща с ръководството на РИК-Благоевград и отговорните институции във връзка с изборите за Народно събрание

21 март 2023 13:24   1 коментар   3014 прочита


Днес, 21.03.2023 г. в сградата на Областна администрация Благоевград, областният управител Стоян Христов проведе среща във връзка с предстоящите на 02.04.2023 г. избори за Народно събрание. На срещата присъстваха заместник областният управител Слави Христов, ръководството на РИК – Благоевград, представители на „Информационно обслужване“, РД ПБЗН и Охранителна полиция.

 Областният управител призова за ефективна комуникация между институциите, за да се осигури изпълнението на ангажиментите по организационно-техническата подготовка и да се гарантират честни и прозрачни избори, в съответствие с Изборния кодекс.

На срещата бяха обсъдени въпроси от организационен и технически характер, координиране и взаимодействие между институциите за провеждането на изборния процес, дейности по осигуряване на избирателните комисии с бюлетини, изборни книжа, техника, консумативи и други материали. 

С цялостната дейност по обезпечаване на организационно-техническата подготовка на изборите, Областна администрация-Благоевград цели провеждането на честни и прозрачни избори, и формиране на доверие в избирателите относно легитимността на резултатите. 

 


Още за: областен   Благоевград   Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
21 Март 2023 23:33 | картел де Плажа
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Велкова и Лишков още ли са на хранилката-психопати безделници
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар