Областният управител Д. Димитров свиква заседание на съвета за тристранно сътрудничество

24 октомври 2014 09:14   1 коментар   9842 прочита


Областният управител Димитър Димитров свиква днес, заседание на съвета за тристранно сътрудничество. Той ще се проведе от 10:00 часа в конферентната зала на областна администрация Благоевград. Състоянието на пазара на труда в област Благоевград и инспекционната дейност на Дирекция „Инспекция по труда“ – Благоевград за 9-те месеца на 2014 г. са сред основните теми, които ще бъдат обсъждани на заседанието.

Участие в Областния съвет за тристранно сътрудничество ще вземат: Станислава Поповска – директор на Дирекция „Регионална служа по заетостта“; Огнян Соколов – началник на Регионален инспекторат по образование; Петър Попадиин – директор на Дирекция „Инспекция по труда“; председателите на КНСБ и Подкрепа – Емануил Манолов и Димитър Марчев; Румяна Петкова - директор на РД “Социално подпомагане“; Катя Янчовичина - директор на ТД на НАП; Златко Златев - на НОИ; Симеон Китанов – Регионална Стопанска камера; доц. Ромео Шатев – Търговско промишлена палата; Цоня Кръстева – областен координатор на РО „Възраждане“.

П.Петров

 

1 коментар
24 Октомври 2014 11:49 | abv
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Прочетете внимателно имената на лицата, които ще присъстват! Всеки един от нас познава поне 2-3 лично. Е, мерси, затова сме на този хал.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар