Ново свежо попълнение в екипа на кмета М. Байкушев: Областният лидер на ПП "Продължаваме промяната" М. Граченов става главен експерт "Контрол на отпадъците"

24 юни 2024 10:17   3 коментара   17518 прочита


Областният лидер на ПП "Продължаваме промяната" Марио Граченов е новото попълнение в екипа на благоевградския кмет Методи Байкушев., научи Struma. com. Граченов е назначен като главен експерт "Контрол на отпадъците" в инспектората на общинска администрация.

Възпитаникът на Американския университет Граченов ще има отговорната задача да подпомага усилията на екипа Байкушев за скоростно заработване на депото за отпадъци, както и да контролира работата, свързана с отпадъците.

Факт е, че изхвърлянето и съхранението на отпадъци е сред най-сериозните проблеми на общината, затова и кметът Байкушев е поверил контрола в тази дейност на Граченов. Той е от Банско, беше кандидат за депутат на миналите избори. 

П. Петров 


Още от: Общество

Принтирай статия
3 коментара
24 Юни 2024 11:02 | благоевградчанин
Оценка:
40
 (
62
 гласа)

ЕЙ БАЙКУШ.. КВО СТАНА С НАМАЛЯВАНЕ НА АДМИНИСТРАЦИЯТА.. ИЛИ УВОЛНИ ЕКСПЕРТИТЕ ДА НАЗНАЧИМ НАШИ ХОРА ОТ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА... ТИ КОЛКО СИ ДОЛЕН...


24 Юни 2024 11:06 | благоевградчанин
Оценка:
32
 (
52
 гласа)

ТЪРСИ РАБОТА НА БАНСКАЛИИ... ХОРАТА ОТ ГРАДО ДА ГО ДУ.. ХАТ... ТАМ ЕКСПЕРТИ НЕМА ..ГАДИНА НЕДНА


24 Юни 2024 11:12 | Благоевград
Оценка:
31
 (
49
 гласа)

Пак гласувайте за Байкушчо, пак и пак и пак... Благоевградчаните се свършиха, настанявай от всякъде в нашата община нещастнико долен... Тъп народ дето го избра, заслужава си съдбата, но страдаме всички заради пликткоумници и продажници. Пууу...