Ново футболно игрище за „Честит празник“ на симитлийското село Брежани

30 юни 2019 11:09   3 коментара   4715 прочита


В Брежани вече ще спортуват на ново игрище. В двора на старото училище в селото изградиха площадка за футбол с изкуствено покритие и реквизит – като за тренировъчна база на шампиони. Игрището за футбол е изградено със собствени средства от общинския бюджет. Инвестицията бе в годишния план и е по искане на местните в село Брежани. Младежите лично поискали от общинския кмет Апостол Апостолов да имат хубаво място за спорт.

В навечерието на празника на селото, кметът на общината Апостол Апостолов и кметът на Брежани Благой Стефанов прерязаха лентата на новото съоръжение. Апостолов свири и символично първият съдийски сигнал на първия турнир, който гостоприе новото игрище. Осем отбора се надиграваха цял ден в петък – участваха от деца, първолаци във ваканция, до ветерани, професионални футболисти.

Така започна празникът за младежи и спортисти.

3 коментара
30 Юни 2019 21:45 | Bossa
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Няма такава община, в България във всяко село изкуствено игрище!

Браво Поли, пич си!


30 Юни 2019 23:04 | Никола
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Колко партии смени Поли? А синът му успя ли да се научи да чете?


01 Юли 2019 00:48 | Брежанец
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Ха ха ха апостол закри всички училища вобщината, и сега им замазва очите с некакви игрищенца !А кои ще ритат на тях? Даа неговите послушници кметските наместници поставени от айдуко КОМАНДОВ "апостол"ХА ХА ХА
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар