Ново дарение за Спешен център Разлог

28 февруари 2020 17:42   1 коментар   3227 прочита


Центърът за спешна помощ в Разлог вече има нова линейка, която разполага с медицинско оборудване, отговарящо на всички изисквания. Предвидено е предоставянето и на втора такава, която е високопроходима. Новите санитарни автомобили са част от реализацията на инвестиционния проект „Подкрепа за развитие на системата за спешна медицинска помощ", финансиран от Европейския фонд за регионално развитие, който се реализира на територията на цялата страна.

Предстои реконструкция и ремонт на помещенията на центъра за спешна помощ в Разлог, както и модернизиране на цялостното медицинско оборудване .
Кметът на Община Разлог инж. Красимир Герчев сподели, че чрез новите линейки значително ще се повиши нивото на обслужване на пациентите от спешния център. Той благодари на Министерството на здравеопазването за новите придобивки.


Още за: дарение   Разлог   кмет   Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
29 Февруари 2020 07:56 | ЗАЩО?????
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Защо, бе Герчев се наведе на Росица Димитрова - Кенеди, а не използва възможността при излизането на Петрич да паднат инвестициите, да се промени бизнес -плана на ВиК - Благоевград и да се намали цената на водата? Линейките за изтощените от смачканите и докрай изсмукани хора от Разлог ли са?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар