Нова придобивка за пенсионерите в село Кърналово

20 август 2019 10:21   7 коментара   9006 прочита


Официално беше осветен новият клуб на пенсионера в третото по големина село на община Петрич – с. Кърналово. Клубът се намира в сградата на местното читалище „Гоце Делчев“. Помещението е напълно обновено и оборудвано със средства от бюджета на Община Петрич по предложение на кмета Димитър Бръчков. На церемонията за откриването на клуба присъстваха над 100 пенсионери от селото.

Кметът на общината Димитър Бръчков отчете, чe в село Кърналово само през тази година са направени инвестиции в размер на над 250 хил лв. в т.ч. нов сондаж и помпа за питейна вода, подмяна на водопровода и бетониране на ул. „Стою Хаджиев“, довършване ремонта на една от най-дългите улици в селото – ул. „Ванюша Валчук“ и новият клуб на пенсионера.

„Знаем, че имаме още много работа, следваме решаването на проблемите според тяхната неотложност и ще продължим“, каза в приветствието си към жителите на селото кметът на община Петрич. Кметът на село Кърналово Стоян Бойчев открои добрия синхрон в работата с кмета Димитър Бръчков и съветниците.

„За кратко време г-н Бръчков доказа, че може да бъде добър стопанин на общината. Нека с наша подкрепа продължи да е кмет на община Петрич“, каза Стоян Бойчев. Молебен за здраве отслужи енорийският свещеник Иван. Специален гостуващ изпълнител беше обичаният от няколко поколения Кирил Костов, а местната поетеса Зоя Войнова поздрави всички със стихотворение написано за повода.


Още за: клуб   читалище   церемония   Още от: Общество

Принтирай статия
7 коментара
20 Август 2019 11:16 | От запознат
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Ега ти наглоста - в Кърналово се прави за осми път песионерски клуб. За другите села изобщо не се мисли .


20 Август 2019 11:36 | 05642
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Това сега е предизборна агитация, да се подмазват, защото кърналовлийте са гербаджий!


20 Август 2019 12:44 | Б,АВО
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

БОЙЧЕВ ДА СИ ГО ПОЛЗВАШ СЪС ЗДРАВЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ ИМАШ ЗАПАЗЕНО МЯСТО ВЪТРЕ.


20 Август 2019 15:26 | Стойчев
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Бръчков дай малко пари и за селата от Подгорието . От комунистическо време улиците по тези села не са асфалтирани. Селските кметове ходят да просят пари от бизнесмени да си бетонират улиците. В с. Ключ за цял мандат една улица от 50 метра бетонира. И как после ще искаш хората да гласуват за теб..


20 Август 2019 17:12 | 121
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

За Бойчев може да е добър стопанин, но за мен и за още десетина души не е. След като сме работили повече от 20 години лозиви насаждения, сега ни ги взе и ги даде на съветник от ВМРО/Кирил Стойков/ за да гласува в негова полза. Тези лозари са истинските стопани, ане служителите на общината. Та вместо похвала им бяха отнети лозята. Е какъв стопанин е Бръчков???


20 Август 2019 18:27 | Корчев
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Тоя мушмул Попов какво прави там??? Колко открадна с кмето и той???


20 Август 2019 18:46 | Стефанов
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Относно снимка номер 3 отгоре надолу - егати и богатата трапеза. Маса, покривки, достолепни хора. И то едни деликатеси, едни ястия, пиялъци - ум да ти зайде. Просто такава е герберската трапеза. За народа. За тях - друга работа.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар