Нова акредитирана магистърска програма „Философия и психоанализа“ в ЮЗУ

20 юни 2015 08:40   1 коментар   5261 прочита


Магистърската програма е предназначена за завършилите образователно-квалификационна степен „бакалавър” по Философия или Психология. Предвид интердисциплинарния характер на програмата в нея могат да кандидатстват и специалисти, завършили бакалавърска степен в областта на хуманитарните и обществени науки. Форма на обучение може да бъде редовна или задочна.

Обучаващите се в магистърската програма по „Философия и психоанализа” се подготвят за научно-изследователска, специализирана дейност за работа като експерти по социални въпроси, консултанти към издателски центрове и проектни дейности.

За тази цел, студентът следва да овладее и да задълбочи знанията, чрез специализирани лекционни курсове, в областта на: Съвременна психоанализа, Антропология, Аналитична психология; Философски теории за мисленето и познанието, Криминална психология и други.

Придобилият магистърска степен по „Философия и психоанализа”, притежава задълбочени и специализирани философски и психоаналитични познания, служи си със съвременни средства за комуникация, ориентира се в съответните интелектуални и социални тенденции.


Още за: програма   степен   характер   Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
20 Юни 2015 16:05 | Политиквата
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Дрън. дрън ярина, кому са нужни нови непроизводителни и полуграмотни чантаджии и лапачи?!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар