Нов регулатор контролира водоподаването към кварталите „Еленово“ и „Ален Мак“ в Благоевград

28 май 2020 10:28   3 коментара   4144 прочита


Нов, съвременен регулатор, с най-високи експлоатационни характеристики, ще бъде монтиран на ул. „Бачо Киро“ в Благоевград. Той ще контролира водоподаването в два от кварталите в града, а именно „Еленово“ и „Ален мак“. В момента инженери към „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград подготвят съоръжението за поставянето му.

С въвеждането на регулатора в експлоатация ще бъдат постигнати три основни цели – намаляване на налягането и стабилизация по водопреносната мрежа, намаляване на загубите на питейна вода, както и ограничаване на авариите в района. Към момента на територията на община Благоевград има монтирани регулатори в кварталите „Освобождение“, „Струмско“ , както и при село Бело поле.

„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград работи непрекъснато в посока зониране на водопроводните мрежи, с цел подобряване на предоставяните услуги. Предстои да започне реализиране на обектите и на Инвестиционната програма на дружеството за 2020 г.


Още за: регулатор   вода   квартали   Още от: Общество

Принтирай статия
3 коментара
28 Май 2020 12:50 | �����
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Поредната лъжа и кражба за В и К Благоевград. В И К е най-големият манипулатор и враг. Живеем в Еленово. Редовен платец съм и не дължа на дружеството пари. Но какво се получава аз си плащам изразходваното количество вода на основание водомер, а плащам и загубената по мрежата вода. От къде идва тази разлика. Сега говорят глупости за да увеличат отново водата. Нима това е инвестиция. Задължават да си смениш водомера, плащаш и пак допълнително още и още... Не мога да разбера дкъде на г-жа Димитрова ще стигне алчноста, крайно време е да се пресече тази практика и трябва - ползваш плащаш, а не да плащаш загубите на В и К за да вземат премии.


28 Май 2020 15:05 | �� ����� �
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Браво, добре е да се правят такива неща


30 Май 2020 03:59 | Едикойси
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

МОНОПОЛИСТИ=МАФИЯ
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар