Нов младши съдия встъпи в длъжност в Окръжен съд – Благоевград

02 юли 2019 09:28   4 коментара   6437 прочита


В първия ден на юли, на официална церемония в ОС – Благоевград, след спечелен конкурс и успешно завършено 9-месечно обучение в Националния институт на правосъдието, в длъжност встъпи младши съдия Александър Трионджиев.

Той беше представен на колегите си от заместник-председателя на Окръжния съд-съдия Лилия Масева, която от свое име, от името на председателя Катя Бельова, както и от името на всички окръжни съдии,отправи приветсвие към новото попълнение, като му пожела дълъг и успешен професионален път в служба на справедливостта,изпълнен с безпристраност и в полза на обществото. Да работи с компетенетност и увереност, да бъде здрав и да постига житейско удовлетворение.

Пред магистратите от ОС - Благоевград, Александър Трионджиев тържествено положи клетва да отстоява върховенството на закона.

След приключване на официалната част младши съдия Трионджиев получи поздравления от своите колеги окръжни съдии, а както и от окръжният прокурор Ивайло Филипов, който присъстваше на церемонията.

Младши съдия Александър Трионджиев е на 31години. Роден е в Благоевград, но от години работи и живее в София. Завършил е с отличие Юридическия факултет в СУ „Св.Климент Охридски“, работил е като юрисконсулт и адвокат.

4 коментара
02 Юли 2019 11:27 | Темидов
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Старите комунистически родове не сдават властта лесно, справка Бегъмови, Кехайови, Сандеви... За момата до него няма смисъл да говорим, и за начална учителка на става, камо ли за този пост, благодаря ти мамо...


02 Юли 2019 12:53 | новогражданин-Дупничанин
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

НОВ КОРУМПИРАН ЛАПАЧ МЪРЗЕЛИВ ГОТОВАНКО И НЕКАДЪРЕН


02 Юли 2019 12:57 | Дърворезачев
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Що за фамилия - Трионджиев?! ?!Потомък на дърводелци с триони, аман от дървари в тая опоскана държава


02 Юли 2019 21:12 | Никола
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

До първия-от десет години управлява крадливата шайка герб, какви комунисти те гонят? Тия са много по зле и от комунетата.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар