Нещо страшно стана в Петрич след забележка за силна музика

02 ноември 2019 11:40   2 коментара   29631 прочита


Безобидна на пръв поглед забележка за силна музика стана причина за сбиване между две компании в Петрич. Двама братя седели в двора на къщата си - пийвали, хапвали и се забавлявали. Другите пък вдигали наздравици на маса пред магазина, който се намирал отсреща.

Братята били пуснали силна музика, което подразнило компанията, седяща пред магазина и те направили забележка. Музиката не била спряна, а в отговор от двора на къщата прелетяла бутилка към тримата пред магазина. Те пък отговорили с камъни. Намесили се и съседи, дори и деца, станали свидетели на случващото се и всеки започнал да хвърля каквото му попадне.

Луд късмет извадили участниците в мелето и никой не пострадал. Изпочупени прозорци и дограма, бутилки и разпилени стъкла навсякъде - това заварили полицаите, дошли на място. Те се видели в чудо и едва разтървали побеснелите младежи.

Шестима от основните участници в мелето били задържани в РУ-Петрич и глобени по Указа за борба с дребното хулиганство и нарушаване на обществения ред. Изключително сериозно пропуски обаче допуснали съставилите актовете полицаи. Това стана причина съдът да наложи на младежите минимално наказание - глоба в размер на 100лв за всеки.

Г. Георгиев


Още за: компании   музика   арест   Още от: Общество

Принтирай статия
2 коментара
02 Ноември 2019 12:22 | Йонко
Оценка:
42
 (
42
 гласа)

Пишете, че са долни цигани, паразити, живеещи на помощи от държавата. Спрете им незабавно помощите и лека полека ще емигрират, няма иначе оправия с тези безполезни животни.


02 Ноември 2019 13:36 | Лони
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Чорбата прави каквото си поиска цял Сандански работи за него
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар