Неотложен детски кабинет се разкрива в Петрич

05 март 2021 12:45   2 коментара   5338 прочита


Общинското ръководство в Петрич приключи подготовката за разкриване на неотложен детски кабинет във филиала на МБАЛ „Югозападна болница“ ООД. Кабинетът ще се намира в административната част на болничната сграда в Петрич срещу кабинета на управителя.

Ще работи през почивните дни – събота и неделя, както и в празнични дни, когато родителите са най-затруднени в търсенето на медицинска грижа за децата. Работното време на кабинета за неотложна грижа за деца ще бъде от 08.00 ч. до 20.00 часа в обявените дни. В него ще се приемат неспешните случаи, а спешните ще продължат да се обслужват от Спешна помощ – Петрич. Неотложният детски кабинет започва да работи от утре. Родителите могат да се свързват при неотложност и на тел. 0886 72 39 19!

Кабинетът за неотложна детска грижа се разкрива със съдействието на Община Петрич.


Още за: кабинет   деца   Петрич   Още от: Общество

Принтирай статия
2 коментара
05 Март 2021 20:32 | Пътник V
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Така написано Струма прави опит за намек, че повечето майки с деца знаят къде е кабинета на управителя Марко Тотев. Но тази манипулация е жалка всички знаем, че такива оргий каквито стават по лекарските кабинети няма в никой друг кабинет. Не случайно няма име под статията .Не че и управителя е китка .Знаем, че рибата се вмирисва от към главата. Всъщност от болница Рокфелер Петрич би станал един чудесен The Moll.


05 Март 2021 20:41 | Мед сестра
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Българската майка е най големия изрод на планетата и не се съмнявайте, че няма да прави опити да се вмъкне в кабинета на управителя. Като не и се работи всичко я заболява, ама и се дават всякакви направления и изследвания за квото и хрумне. Нали е майка. Майки пред докторски кабинет издокарани като за ресторант.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар