Не сме народ, а....! Заплахи и злобни коментари заляха благоевградската певица Аннели Никова

07 ноември 2019 11:01   5 коментара   14035 прочита


Заплахи, грубости и клетви заляха благоевградската певица с ангелски глас Аннели Никова. Профилът ѝ в социалната мрежа фейсбук бе залян от съобщения със злобно съдържание и грубости.

Към изпълнителката са отправени и сериозни клетви. За въпросния агресор Аннели споделя „Явно иска да стане известен, но не са му издържали нервичките и се е самоблокирал“.

Явно някой ухажор, на когото талантливата Аннели не е обърнала внимание, е останал разочарован и се опитва да привлече вниманието й по този непристоен начин.

Или "високоинтелигентните" противници на екскмета Камбитов, чиито абсолютен фен е Аннели, излиза извън контрол в злобата си. Никова обаче е изцяло фокусирана върху кариерата си като изпълнител, която изключително добре съчетава с развитието си като акушерка

Цвети Иванова

5 коментара
07 Ноември 2019 12:56 | позьорщина
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

.. ами ако реши да спре да се изявява като световна звезда, със самочувствие до небето, може и да не я нападат... ако спре да лети в облаците и да гледа останалите отвисоко, сякаш е златна.. може и да не я нападат..


07 Ноември 2019 15:52 | Нема не стаа нищо
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Много злобни и мръсни коментари наистина.... а пък че това момиче е певица до днес не го знаех и не само аз предполагам
Какъв стил музика пее къде пее къде е пяла ??!?! ....


07 Ноември 2019 18:13 | Инж. Kрасимир Герчев
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

KAKTO КАЗВАТ:
"НЕМА ЛОША РЕКЛАМА"
И АЗ ЗА ПЪРВИ ПЪТ РАЗБРАХ ЗА НЕЙНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ:)


08 Ноември 2019 10:03 | Фенка
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Аннели пее в пиано бар в Благоегврад. Уникален талант е момичето. Пее джаз, блус, бг музика, всичко. А Заз.... може да я покани спокойно Анели да я замества на концерти...


25 Ноември 2019 02:05 | Славина Дончева
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ако не знаете коя е Аннели, или не сте живяли през последните 30-на години в Благоевград, или не слушате стойностна музика и не сте посещавали концерти, или не сте гледали телевизия. В Благоевград няма много певици, още по-малко такива с дългогодишен опит и кариера извън България. Аннели е безкрайно скромно, усмихнато и интелигентно момиче, което никога не се е държало надменно. Но това че отстоява своето, явно подразни простаците и злобните душици. И съм сигурна, че посещавате бара, в който тя пее, че и се усмихвате, а на следващия ден я плюете. И да, наистина си е загуба, ако не я познавате, защото малко останаха като нея в България! Тя доказа себе си извън България не по пошлия и чалгаджийски начин, а за успехите и в медицинското образование, тук вече наистина никой не може да оспорва. Прочетете малко, послушайте, пък тогава се изказвайте! Към "позьорщина" - Вие явно сте поредният, на когото не е обърнала внимание... тъжно! Успех, Аннели!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар