Ќовините на югозападна Ѕългари€
ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т...  
   –егистрац舫абравена парола

Ќамериха се след години! Eто кой е бащата на руското момиче ÷вета, »ван ѕетров от петричкото село ѕървомай


12 януари 2018 14:18  5 коментара   46417 прочита÷вета е омъжена в Ѕългари€, в –адомир и е майка на едно детенце, т€ направи всичко възможно да намери родни€ си баща, когото не е виждала от 3-годишна....


57-годишни€т »ван ѕетров петричкото село ѕървомай е бащата, когото руското момиче ÷вета усп€ да намери, търсейки го по вс€какви начини в социалната мрежа. ѕетров живее в селото и всички го познават, научи struma.com. –аботил до скоро в √ърци€, където бил над 10 години. “ам срещнал и насто€щата си съпруга, работили земеделие в южната ни съседка. Ќ€мат общи деца, но жената, ко€то е от —ливен има собствени 2.

ќт около година »ван работи в консервна фабрика в село –упите. “ази сутрин в селското кафене, всички коментирали темата с по€вилата се дъщер€ на »ван, а той разказвал, че наистина имал дете от рускин€, че искал да си го вземе, но майката не позволила. Ќаучихме, че ÷вета е омъжена в –адомир и има едно дете.

ƒнес направихме опит да открием »ван, но беше на работа, а в селото не знаеха кога ще си дойде.  метът —то€н —тойчев, го търсил снощи, за да му съобщи, че дъщер€ му го търси, но не го намерил, за да чуе мнението му. ƒнес ÷вета об€ви, че са се намерили.

ƒано истори€та има щастлив край и »ван бъде горд баща на ÷вети, ко€то направи всичко възможно да го открие. ѕродължаваме да търсим »ван ѕетров, за да ви покажем радва ли се той, че на 57 години откри детето си.  ак ще се срещнат, очаквайте подробности от село ѕървомай.

ѕет€ √еоргиева

ќще за: баща  ÷вета  мрежа ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


5 коментара

12 януари 2018 16:48 |
ќценка:
12
 (
12
 гласа)

»¬јЌ ≈  –Џ—“»Ћ ƒЏў≈–я —» Ќј ћј… ј ћ”, ЅјЅј ÷¬≈“ј.


13 януари 2018 00:27 | ѕ≈“–»„.
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

Ѕј… –ќ—≈Ќ≈, ѕ»≈Ў Ћ» —» ’јѕ„≈“ј“ј –≈ƒќ¬Ќќ.


13 януари 2018 20:00 | Bai ROSEN
ќценка:
0
 (
0
 гласа)14 януари 2018 14:59 | 12456
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

»ван иска дъщер€ си, но втората му съпруга го е забранила да подържа връзка с дъщер€ си.


14 януари 2018 15:03 | жителка от първомай
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

—помн€м си това дете, когато родителите му се разведоха, то идваше на гости в първомай при баща си, но мащехата му не го желаеше, и за да н€ма кавги € гонеше баба и ÷вета и роднините й. “ака прокудиха клетата девойка. —ега едва ли се радват че са € открили след толкова години
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.