Най-мащабният илюзионен спектакъл на Балканите за първи път в Сандански!

05 март 2020 12:14   1 коментар   4365 прочита


Носителят на титлата „Илюзионист на годината“ и купата Сенко пристига на 26 март в град Сандански със своя спиращ дъха спектакъл!

ВАЖНО! Всеки, закупил билет за „Вълшебствата на Зайн“ получава и безплатен вход за замъка в Равадиново „Влюбен във вятъра“. В своя спектакъл Зайн обединява невиждани досега в България гигантски, шеметни илюзии и загадъчен ментализъм, с който ще надникне директно във вашето лично съзнание. Вълшебствата на Зайн е пир за сетивата и стимул за ума на малки и големи.

В продължение на повече от час и половина ще видите над 30 зашеметяващи илюзии, което слага Вълшебствата на Зайн начело на всички балкански илюзионни спектакли като най-мащабният, правен досега от единствен илюзионист. Дата: 26 март 2020 г. /четвъртък/ Час: 19:30 ч. Място: Дом на културата. 

БИЛЕТИТЕ СА В ПРОДАЖБА ПРЕД ДОМА НА КУЛТУРАТА, ТУРИСТИЧЕСКИ ИНФОРМАЦИОНЕН ЦЕНТЪР – САНДАНСКИ И В МРЕЖАТА НА ИВЕНТИМ!

Спектакълът не се препоръчва за деца под 6 годишна възраст!

В. Иванова

1 коментар
06 Март 2020 09:34 | гледал съм го
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

нищо особено, има много по-добри в България и с по-забележителни илюзии, около 40-45 мин е тъпото му шоу, а с празните му приказки и кълчещата се помощница го докарва към час, изобщо не е 1, 3 ч, както пише, ама дайте 20 лв и вижте бе, не ви спирам
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар