Най-малките шахматисти на ПМГ-Благоевград с бронз от ученическите финали

18 юни 2024 15:27   2 коментара   2643 прочита


Най-малките шахматисти на ПМГ „Акад. С. П. Корольов“ (Благоевград) спечелиха бронзови медали от държавните финали на ученическите игри в Бургас. Благоевградските природо-математици в състав Боян Михайлов, Владимир Шопов, Васил Ганев и Катерина Христова постигнаха успеха в сегмента 5-7-и клас.

Подопечните на учителя по физическо възпитание и спорт Александър Ангелов събраха 22 точки и пропуснаха пред себе си в крайното класиране само шампиона МГ (Пловдив) с 26 т. и втория СМГ (София) с 24 т. Б. Михайлов заслужи бронз и в подреждането на първа дъска с 8 т. от 9 възможни.

Толкова имаха и лидерите на златните и сребърните медалисти и се наложиха допълнителни партии за определяне местата на индивидуалните призьори. Тук отново №1 стана шахматистът на пловдивчани. 


Още от: Общество

Принтирай статия
2 коментара
19 Юни 2024 01:19 | Ivan11
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет.
Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Горещо препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, можете да го намерите на: didierdf93 @gmail. com


19 Юни 2024 14:35 | ...
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

..
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар