Над 60 доброволци обновиха детски площадки в Благоевград

16 май 2023 18:21   4 коментара   4904 прочита


Над 60 доброволци от „Уникредит Булбанк“ и Фондация „Биоразнообразие“ се включиха активно в обновяване на междублокови пространства в Благоевград.

Инициативата се проведе в рамките на доброволчески ден, организиран ежегодно от банковата институция.

С общи усилия само за часове десетки млади хора успяха да обновят две детски площадки, едната от които се намира в широкия център на града, а другата в ж.к. „Ален мак“.

Доброволците почистиха и облагородиха и кътче за отдих, в близост до бул. „Св. св. Кирил и Методий“, като на място пребоядисаха пейки и засадиха многогодишна растителност.

Каузата бе подкрепена и от живеещи хора в района, сред тях и деца, които също се включиха с доброволческа дейност.

Съоръженията бяха боядисани с екологични материали, отговарящи на изискванията за опазване на околната среда.

Акцията се осъществи с подкрепата на Община Благоевград, като служители на ОП „Благоевград строй ремонт“ и ОП „Озеленяване“ бяха подготвили предварително обектите за осъществяване на работния процес.

4 коментара
16 Май 2023 19:10 | Зрител
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Сетиааа се иначе само семки и бири


16 Май 2023 19:36 | !
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Да се съберат доброволци да спасят езерото и птиците на Бачиново! И яйцата им загиват! Явно това недоразумение кмена Стоянов е решил да унищожи каквото може там заради това, че не му гласуваха милионите за плажа и Бачиново! Той май и собствен бизнес не е управлявал, а реши да управлява града ни. Виждаме резултатите!


16 Май 2023 20:07 | Деда Койчо от Конаре
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ама се продава парцел точно в самата алея за 87 000 евро, може да видите обявата е във всеки сайт и пише че има документи за строеж?! Без коментар а, как държавата не изплаща пари на такива собственици и те заради парите са готови на всичко. Ааа, да кажа пак- без камери файда йок


17 Май 2023 15:59 | Петър
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Мургавото недоразумение от Брежани е гнусен и некадърен!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар