Ќовините на югозападна Ѕългари€
”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал!  
   –егистрац舫абравена парола

Ќа тържествена сеси€: Ќови€т кмет на Ѕанско »ван  адев положи клетва и встъпи в длъжност!


7 ноември 2019 21:51  2 коментара   11099 прочита≈ксградоначалникът √. »кономов му връчи ключа на града със заръката да изпълни онова, което е обещал пред жителите на града.


»ван  адев, новоизбрани€т кмет на Ѕанско, положи клетва и официално встъпи в длъжност днес. “ова се случи на тържествена сеси€, на ко€то присъстваха зам. областни€т »ван —то€нов, депутатът јл. ћацурев Ќегово ¬исокопреосвещенство Ќеврокопски митрополит —ерафим, който отслужи тържествена литурги€ за успешен мандат на градоначалника и общинските съветници, които днес също се врекоха във в€рност и служба на жителите на Ѕанско.

 метът »ван  адев в речта си пред местни€ парламент благодари на избирателите в Ѕанско за гласуваното му доверие, обещавайки да работи, защитавайки интересите на жителите и града.  адев поздрави новоизбраните съветници и новите кметове на ƒобринище и село ‘илипово.

"»скам да ви увер€, че ще дам всичко от себе си и ще направ€ всичко възможно да постигнем основната цел на едно демократично управление – подобр€ване качеството на живот на хората. ўе се стрем€ с действи€та си да отговор€ на справедливите очаквани€ на гражданите, да зачитам техните права и обществен интерес. ќбещах и напълно ще спаз€ дадената дума да бъда кмет на всички жители на община Ѕанско. ќпитът ми показва, че са нужни не много приказки, а много работа и заедно с мо€ екип ще се заемем с не€ незабавно. “ук е наши€т дом, тук е нашата Ѕългари€, тук е нашата ≈вропа”, каза още градоначалникът и пожела успех на екипа си и съветниците. Ѕивши€т кмет √еорги »кономов предаде властта като връчи на кмета »ван  адев ключа на града. с думите:

√-н  адев, сега ще имате много отговорности и те ще бъдат по-всеобхватни, различни и още по-големи. Ќад€вам се да се справите, защото отговорността да управл€ваш община Ѕанско не е малка. ¬ие спечелихте изборите с обещани€ за генерална пром€на и аз съм убеден, че избирателите ще очакват точно това”, каза √еорги »кономов

Ќа сеси€та бе избран и нови€ ќЅ— председател, а именно съветникът и председател на комиси€та по „Ѕюджет и финанси“ в минали€ ќЅ—, ƒимитър –усков., за който гласуваха тайно 15 от присъстващите 16 общински съветници.

ѕ.  остов

ќще за: »ван  адев  кмет  длъжност ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


2 коментара

8 ноември 2019 09:11 | ¬ъпрос
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

ј чу ли се поне една дума с 13 букви - изказване на кмета на ƒобринище??? »ли въобще не му дадоха думата?!


8 ноември 2019 15:32 | ƒ€дото
ќценка:
-3
 (
3
 гласа)

Ќе може да се отрече това което г. »кономов направи за родни€т си град. ћъката му за това, че не можа да убеди управл€ващите в необходимост от още един лифт не можа да сломи духът му и той насочи действи€та си в развитието на летни€т туризъм в Ѕанско. —рещу това се организираха тези които б€ха свикнали за шест месеца през зимата да трупат милиони и през л€тото да почиват в престижните световни летни курорти. √радът опуст€ва, хотелите затвар€т и гостите си разотиват огорчени. Ќ€ма по красива планина л€тото от ѕирин, но онази част от туристически€т бранш услужливо не работи в ущърб на националните ни интереси и тогава градът попада в лапите на имотната ни мафи€! “ова тр€бва да престане ако искаме славата на Ѕанско за целогодишен туризъм да заеме достойното си м€сто в световни€т туризъм! ”спех ¬и жела€!
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.