На сесия на ОБС! Злата Ризова отново яхна "Кончето", поиска да бъде отменено решение за продажба на общински терен, но колегите и я порязаха

31 май 2019 10:55   3 коментара   10070 прочита


С разпалени дебати около станалата емблематична сграда, добила известност като "Кончето", стартира днешната сесия на ОБС Благоевград.

Общинската съветничка Злата Ризова поиска като извънредна точка ОбС-Благоевград да се отмени решението от декември 2018 година, с което местният парламент продаде на „Строй Инвест консулт 2013″ общинска земя в района на “Кончето”.

В изложението си около това искане Ризова заяви, че, че зам. кметът инж. Емилия Тунева е подвела общинските съветници с удостоверение за липса на незаконно строителство, а по-късно издала заповед за събарянето на незаконна постройка на същия терен.

Ризова бе подкрепена в искането си и от опозиционерът, лидер на ПП Партия на Зелените Андон Тодоров, който подчерта, че съветниците трябва да помислят как ще гласуват, тъй като казусът с "Кончето " е много важен. Предложението обаче бе отхвърлено, а " За " гласуваха само 13 от съветниците. Сесията продължава, очаквайте подробности.

Г. Георгиев


Още за: дебати   сграда   сесия   Още от: Общество

Принтирай статия
3 коментара
31 Май 2019 20:01 | тъпанарчо
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

тая и дончо са пълен цирк-искат, нещо, ама не знаят как ....а и капацитета им е по нисък от мераците


31 Май 2019 22:11 | Сиреч
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Ужас бяха, а албина стискаше зъбки. А кажи смиленов какво искаше да каже, той за толко време и азбуката не научи. Много е яко така на живо, браво Кмете!


01 Юни 2019 22:51 | Дани
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Дупелизец храбър.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар