На прощаване: Депутатката от ИТН в Благоевград В. Василева напуска НС : Чувствам се изчерпана и уморена! Избирам самоуважението!

04 юли 2022 10:34   8 коментара   15523 прочита


Говори се, че ексдепутатката заминава като посланик в Алжир! Във Фейсбук тя публикува пост, който да послужи като оправдание за действията и пред избиратели и съпартийци  

Депутатката от "Има такъв народ" в Благоевград Виктория Василева днес подава молба за напускане на 47-ото НС, така както заяви миналата седмица. Във Фейсбук Василева написа пост, който да послужи като обяснение за действията и.

Вече се говори, че тя ще замине като посланик в Алжир, дали е вярно ще проследим. Ето как Василева се сбогува с парламента и избирателите си:  „Животът често ни изправя пред избори! Правилни или не, времето е най-точният съдник. Вчера взех едно от най-трудните решения в живота си. Мой личен дълбоко осмислен и не лесен избор.

Напускам парламента! Обявявам го официално, за да спрат упражненията и интерпретациите. Това е моят личен избор и той не подлежи на обсъждане и търсене на конспиративни теории. Като отговорен човек ще изпълня ангажимента си към „Има такъв народ“ и ще довърша това, което сме започнали, защото смятам, че така е правилно! Годините лоялност към този екип заслужават това. Чувствам се изчерпана и уморена!

Аз съм обикновен човек, преди да съм народен представител или главен секретар на партия. Съжалявам, ако разочаровам очакванията ви. Много събития, които се случиха, генерално се разминават с представите ми за политика и човешки отношения. Нищо лично! Решението е трудно, но избирам самоуважението сиБлагодаря за доверието! “,! “, написа Василева, която до момента се смяташе за един от най-верните хора на Слави Трифонов. Мястото и в народното събрание ,ако има такова ,трябва да заеме Анита Коцелова от Петрич, която в момента е зам.областен управител. Дали Коцелова ще напусне Областна управа ,за да стане депутат е неясно, както и е неясно бъдещето в държавата в момента.

Петя Колева  


Още за: василева   депутат   итн   Още от: Общество

Принтирай статия
8 коментара
04 Юли 2022 11:08 | Дге
Оценка:
5
 (
35
 гласа)

Да беше подкрепила ПП срещу тея наглеци


04 Юли 2022 11:41 | Дончо
Оценка:
11
 (
21
 гласа)

Хайде сега василева да си взима недоразумението илко и вкупом в канала.


04 Юли 2022 11:42 | Санчо
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Хайде тръчи лажи много скоро и ти си наред. Разбра го вече нали. Така става който скача на бриндо


04 Юли 2022 13:10 | Стара любов
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Ох, мъкоооо.... Посланик в Алжир... за награда.....


04 Юли 2022 13:53 | УУУУУУУУ
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

айде при бисеров че се забравихте тиква, ей такива са депутатите от пиринския край, мишоци


04 Юли 2022 16:27 | ДЖУМАЛИЯ.
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

напуска с уговорката със следващата която ще влезне коцелова да подкрепя. П. П. за кабинет. много хитър вход. а заработеното да си го поделят.


04 Юли 2022 18:52 | а, бе...
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Понеже Славчо управлява Външно министерство, затова го нагласихме и с Македония и с Русия ! Айде сега една криза и с Алжир


06 Юли 2022 18:04 | Стефчо
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Струма, до кога ще го гледаме тоя талъсъм?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар