На печено агне управниците на Симитли бистрят стратегия “Сенокос - център на туризма”

25 ноември 2010 00:14   1 коментар   33138 прочита


Тежката задача как да превърнат планинското селце Сенокос в център на туризма в община Симитли решаваха часове наред на още по-тежка маса организаторите и спонсорите на проведената преди 2 месеца земляческа среща “Сенокос 2010”.

Сборът бе свикан от основните инициатори Атанас Йосифов /вляво/ и Боян Николов и се проведе в деловата атмосфера на механата на Стефан Марков. Вместо папки и химикалки кръчмарят на своя глава сложи на масата печено агне, но не се стигна до скандали. Участниците в работния семинар, сред които бяха общинският кмет Апостол Апостолов, бивши и настоящи управници на Брежани, Черниче и Сенокос, ексградоначалникът на Кресна Валентин Стоичков и кресненските бизнесмени Милчо Караджов, Димитър Мицов и Стефан Дончев, приеха веднага и присърце променения дневен ред на срещата и гарнираха агнето с домашни бутилирани еликсири.


Още за: среща   туризъм   Сенокос   Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
26 Ноември 2010 12:49 | Ахмед
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Граждани на Пиринския край изпращайте SMS на банкова сметка “СЕНОКОС “ , за да им помогнете за още други по богати трапези за тези Пирински соколи. Тава са хора които могат да решат всякакви проблеми ….Наздраве юнаци и решавайте умната ..
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар