На Бабинден: Кметът Стоянов дари видеопринтер на АГ-отделението в Сандански

21 януари 2020 16:56   3 коментара   6864 прочита


По случай 21 януари, Ден на родилната помощ, кметът на община Сандански – г-н Атанас Стоянов и неговият екип, посетиха АГ-отделението на МБАЛ „Югозападна болница“.

В знак на уважение и благодарност към всички акушери и гинеколози, които помагат при появата на всеки нов живот, кметът подари на отделението специализиран видеопринтер, с пожелание да се раждат все повече бебета, които да бъдат обгрижвани все така с любов, внимание и отдаденост.

За здраве бе отслужена молитва, а както традицията повелява, бе извършен ритуал по  поливане и миене ръцете на акушерите, които поемат новородените при тяхната първа глътка въздух.


Още за: Сандански   кмет   дарение   Още от: Общество

Принтирай статия
3 коментара
22 Януари 2020 10:41 | ���������
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Нещо не се вижда видеопринтер на масата. Да не би да е скрит в питата или котелката.


22 Януари 2020 11:47 | кметче
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

cамо 1600 лв ли даpи, за ехографски принтер, няма ли бизнеcмени и pотаpианци в гpада, виж в Петрич, дали cа 150000 лв, а ти ги похарчи за изборите и cтиcкаш и чакаш да почне лапачката отнякъде, минаха 3 месеца, нищо, ама нищо не cи направил за тоя град, ама това стана с обединяването, петричката болница цъфти и ще се оправи и после ще бият шута на санданската, друга е далаверата, ама сега не му е времето и мястото за това


22 Януари 2020 12:00 | Била
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Щом е имал лични бройки принтери... и не му трябват...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар