На Бабинден! Кметът на Сандански Ат. Стоянов посети първото бебе за 2021 малката Йоана и най-възрастната акушерка в общината

21 януари 2021 19:28   11 коментара   4974 прочита


В деня, посветен на родилната помощ, община Сандански засвидетелства своето уважение към семейството на първото родено бебе за 2021 г. и най-възрастната акушерка в общината! 
По повод един от големите народни празници, посветен на „бабите“ – жените, които помагат да се появи нов живот, кметът на община Сандански – Атанас Стоянов, посети първото бебе за 2021 г. Малката Йоана, която се ражда на 1 януари 2021 г. в МБАЛ „Югозападна болница“, бе изненадана със специална грамота за първо бебе, кутия с подаръци и проходилка, с която да направи своите първи крачки.

Кметът пожела на цялото семейство, за които Йоана е трето дете, да бъдат здрави и да отглеждат децата си с много любов и грижа! 
С благодарност за грижата и всеотдайността, поемайки в ръцете си новия живот, кметът поздрави с кошница плодове и грамота, и най-възрастната акушерка в община Сандански - Мария Драгулева! 
 


Още за: Сандански   кмет   Бабинден   Още от: Общество

Принтирай статия
11 коментара
21 Януари 2021 22:50 | Потърпевша
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

От нагъл, по нагъл, кмет! Властолюбец, нищо друго! Местен велможа! Вън от Общината! Оставка г-н мравка


21 Януари 2021 22:53 | Роска
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Окрадоха на хората, нивите и имотите!


21 Януари 2021 22:57 | Хахо
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Този човек, ако има поне капчица достойнство - не трябва да се показва повече пред народа! Свърши ти мандата, инжектиран.


22 Януари 2021 03:33 | Министър
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Катастрофален... на управление;


22 Януари 2021 10:54 | !!!
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Г- н кмег, след като не решавате проблемите на хората, а напротив - #надграждате и пращате на съд, то ние желаем Вашата ОСТАВКА! Докато Авгиивите обори в тази адмирация, не се изчистят, няма да има справедливост! Оставка и на председателя на общински съвет! Тази пък наглост и простащина е крайно възмутима! Да напомня ли! Жалба 555 от 30. 07. 2020г. с приложения от 60стр., която укри от общинските съветници и отново #излъга! ОСТАВКА! Всички Ние - потърпевшите, искаме решение на казус, а не шикалкавения, увъртания, манипулации, лъжи, измами, протакане във времето, че дори и на съд, ни пращате! Съда ли трябва, да Ни решава проблемите, които ВИЕ, умишлено създавате! Или важното е парите да получите, пък потърпевшите - да се оправят!


22 Януари 2021 11:44 | 0000
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Кога взимахте парите не ревахте, сега ревете и мислете.


22 Януари 2021 18:04 | Всички, Ние
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

❗ Кмеге, наказателна отговорност, ли?! Известно ли ви е това понятие!? Просто докато не Ни разрешите проблемите, докато не заработите както трябва, ще предприем крайни мерки! Ще поканим журналисти, ще извикаме телевизии, и тогава ще обясните пред тях чии интереси обслужвате, та е този мерак за кражба на имотите на хората! И да видим при това положение, дали ще откажете, да разрешите проблемите Ни!? Ако не искате да се озовете в някое друго, по-лицеприятно място! Защото, Нашето търпение се изчерпа!!! .... Изчерпа се!


22 Януари 2021 18:21 | Всички, Ние
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Кмеге, наказателна отговорност, ли?! Известно ли ви е това понятие!? Просто докато не Ни разрешите проблемите, докато не заработите както трябва, ще предприем крайни мерки! Ще поканим журналисти, ще извикаме телевизии, и тогава ще обясните пред тях чии интереси обслужвате, та е този мерак за кражба на имотите на хората! И да видим при това положение, дали ще откажете, да разрешите проблемите Ни!? Ако не искате да се озовете в някое друго, по-лицеприятно място! Защото, Нашето търпение се изчерпа!!! .... Изчерпа се!


22 Януари 2021 18:22 | До: Всички, Ние
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Лошо! Много лошо!


22 Януари 2021 18:47 | Хайде, бе
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Кмеге, докога Продажниците, като антоновци, горчовци, филиповци, танчета, и още много, все още ще властват и ще работят в Общината! До кога!?!? ... Като кмег, мислещ за добруването на санданчани, ще не се освободите от тази плява!? Корупцията е особено сред четвъртия етаж в Общината! Тя е по всяко време.... Докога ще замазвате стореното от тези, преди вас!? Докога поставени лица, ще крадат и ТЕ, имотите и правата НИ!? Ние, нито сме глупаци, нито простаци! ...Изброените персони, или Ни мислят за глупаци и наивници! Или просто Ни се подиграват. ...Ако не можете да се справи с това "явление", то Решението е просто! Очакваме вашата ОСТАВКА, ако ли не !? ..... има, Началник, отгоре! Той всичко чува! Всичко вижда! Вие си правете сметката ...., Всички Вие сте срам за града! Очакваме вашата ОСТАВКА! Имаме независим кандидат за кмет! Вас не ви харесваме, вече! Изчерпахте се! Фотосите ви по мероприятия, не Ни топлят.....


24 Януари 2021 02:18 | Ясновидец
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Повече кмет, няма да бъдеш!!!!!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар