Музика, танци и изработване на еко бижута "Три часа след Джулай" на Моста на влюбените в Благоевград

01 юли 2022 13:52   1 коментар   4179 прочита


Възпитаници на школите към Центъра за личностно и творческо развитие на децата на Благоевград изпълниха с детска глъч и творчество Моста на влюбените в празника "Три часа след Джулай". Иновативно и оригинално събитието привлече и деца от детски градини и занимални. Децата свириха на пиано, цигулка, китара, пяха и танцуваха балет, а в работилничките по приложно изкуство изработваха бижута от еко материали.  Събитието бе открито от Богдана Костадинова - директор на ЦЛТРДБ, специален поздрав отправи Силвия Домозетска, директор на Дирекция „Култура, спорт, туризъм“ към Община Благоевград.

„Това прекрасно събитие в първия юлски ден носи радост и на малки и на големи и надяваме се с него да поставим началото на едно безгрижно лято на децата на Благоевград. Благодарим за енергията и любовта, които влагате в творчеството!", каза в част от приветствието си към малките творци Силвия Домозетска. И като на един истински Джулай Морниг, макар и три часа след изгрева, гостите се украсиха с хипи гердани от макарони.

Красивите и вълнуващи прояви на Моста на влюбените продължават с второто издание на лятна танцова фиеста, организирана от Община Благоевград  и инструктори от местни клубове.

Очакваме ви тази вечер!

Мястото е Мостът на влюбените!

Часът е 20:30 ч.!


Още за: Благоевград   мост   Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
02 Юли 2022 00:23 | Скай
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Поздравления за г-жа Кр. Митова. Прекрасен педагог, а децата са прекрасни.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар