Мъжете в Дърбава сами почистиха "пътя на водата" до селото си

02 декември 2012 17:30   7 коментара   7455 прочита


По инициатива на кметския наместник Росен Георгиев, днес мъжката част на благоевградското село Дъбрава запретна ръкави и с кирки, лопати и копачи в дъжда влязоха в гората, за да почистят пътя на водата, която е голям проблем за дъбравци.

Независимо от близостата му до Благоевград, селото сякаш е забравено от управниците и години наред хората умират от жажда. Многократно са искали помощ да се прокара водопровод и безводието, наказващо всеки ден, живеещите там да бъде спряно. Днес хората от селото не се смутиха от дъжда и прекараха с работата в гората неделния ден "Като няма кой да ни помогне, ще се оправяме сами", казаха мъжете от с. Дъбрава.

С. Луканова

7 коментара
03 Декември 2012 07:13 | kkk
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Браво на Росен, първият кмет на Дъбрава в последно време, който се опитва да направи нещо! Успех! А водопровода е зарязан и водоснабдяването на селото е оставено недовършено, защото дъбравци искали да имат вода, ама да не плащат за нея, щото на село водата е без пари!


03 Декември 2012 07:14 | анонимен
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Големо геройство нема що, излезли в дъжда. А бе мизерници, не ве ли е срам, да не чакате некой друг да дойде да ви изрине лай .....та от дворовете. И този водопровод дето го прави стария кмет къде е ? Доколкото се чува май нещете да си сложите водомери сатова не ви пускат водата, искате като мангалите да ползувате без да плащате. Като не искате да плащате ....с кофите от градо.


03 Декември 2012 10:06 | до всички
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

е еееее колко мъже има в с. Дъбрава, 5-6 баби и няколко " мъже. " .


03 Декември 2012 11:27 | Правосъдието
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Защо не пише от къде е проблема? Проблема е там че един от бвшите кметове и подлога на Причкапов г-н Стоян Йрданов беше запушил трабата с дървена тапа, върху нея беше сложил бетон и камани, затова имаше бригада. Цялото село пропищя от Йорданов измами с земи, мизерии с кооперацият и постоянно запуване на тръбите. Всичко това от 1 човек Йордано. Младия Кмет е печен ама незнам кога ли ще му писне и на него да се разправя с тъпаци.


03 Декември 2012 12:29 | ясно
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

А Росен къде е


03 Декември 2012 12:35 | ?
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Какво го хвалите тоя бе. Никой не го иска в Дъбрава. Не стига, че е нахален, високомерен и стиснат, ами постоянно парадира с връзки с кмета Камбитов. Единствената прилика между двамата е че за една година, нищо не направиха за "подчинените си", защото те ни възприемат като такива.


03 Декември 2012 17:08 | THC
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Водопровод никога не е почван, само се правеха първи копки и до там! Вие нещо против Дъбрава ли имате от по-горните коментари... или некой ви е отворил в шубраците там понеже е най-близо и са псувате смешници.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар