Ќовините на югозападна Ѕългари€
“рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище  
   –егистрац舫абравена парола

ћомиче от Ѕлагоевград на прага на шеметна кариера! ”ченичката от ≈√ »вана Ѕарова е част от екипа стилисти на  ремена ’алваджи€н в нови€ сериал "ѕът€т на честта"


16 септември 2019 10:31  4 коментара   35522 прочитаƒванадесетокласничката от ≈зикова гимнази€ "јкад. Ћюдмил —то€нов" в Ѕлагоевград »вана Ѕарова, е част от солидни€ екип стилисти, които подготв€т визи€та на актьорите от най- нови€ сериал по Ќќ¬ј “¬ "ѕът€т на честта". ”ченичката от областни€ център е част от екипа на главни€ стилист на сериала  ремена ’алваджи€н, съпруга на продуцента ћагърдич ’алваджи€н.

»вана учи в паралелка с разширено изучаване на френски език, но се вдъхнов€ва от мода и фотографи€. “€ е бивша състезателка на плувен клуб "ѕирин", като има зад гърба си медали от държавни първенства и турнири. Ќай - нови€т сериал в телевизи€та собственост на президента на ѕ‘  Ћудогорец  ирил ƒомусчиев е вдъхновен от истинска истори€.

ѕоредицата, създадена в партньорство с екипа на „√лобал филмс“ с продуцент ћагърдич ’алваджи€н, прослед€ва драматичната истори€ на една силна жена, изправена пред предизвикателството да остане в€рна на себе си, въпреки нелеките житейски ситуации. —лед убийството на съпруга й, т€ ще покаже на какво е готова една майка в името на детето си.

„етирима доказани режисьори работ€т над „ѕът€т на честта“ - ¬иктор Ѕожинов, ƒимитър  оцев-Ўошо, јлександър  осев и «оран ѕетровски. √лавните роли са поверени на —илви€ ѕеткова и »вайло «ахариев. »менно за стайлинга на тези звезди се грижи екипът на  ремена ’алваджи€н, в който е и ученичката от ≈√ »вана Ѕарова.

ѕ.  остов

ќще за: ученичка  »вана Ѕарова  сериал ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


4 коментара

16 септември 2019 11:25 |  инто€н
ќценка:
1
 (
3
 гласа)

ƒано поне не са € накарали да си плаща, €вно пари н€ма да види от арменчето


16 септември 2019 13:56 | Ћина ¬ладимирова
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

Ѕраво, »вана! —трахотна си и страхотна работа си свършила това л€то! √ледаме сериала с гол€мо удоволствие и се гордеем като видим изписано името ти


16 септември 2019 14:57 | ≈лица »рибозова
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

Ѕраво, »вана! ѕоздравлени€, и още много успехи и вдъхновение, момиче!


16 септември 2019 18:10 | Ѕлагоевград оод
ќценка:
9
 (
11
 гласа)

≈ее ако да пиеш дрехи и да правиш прически в Ѕългари€, е шеметна кариера, значи усп€ла е ученичката.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.