Момиче от Благоевград на прага на шеметна кариера! Ученичката от ЕГ Ивана Барова е част от екипа стилисти на Кремена Халваджиян в новия сериал "Пътят на честта"

16 септември 2019 10:31   4 коментара   36883 прочита


Дванадесетокласничката от Езикова гимназия "Акад. Людмил Стоянов" в Благоевград Ивана Барова, е част от солидния екип стилисти, които подготвят визията на актьорите от най- новия сериал по НОВА ТВ "Пътят на честта". Ученичката от областния център е част от екипа на главния стилист на сериала Кремена Халваджиян, съпруга на продуцента Магърдич Халваджиян.

Ивана учи в паралелка с разширено изучаване на френски език, но се вдъхновява от мода и фотография. Тя е бивша състезателка на плувен клуб "Пирин", като има зад гърба си медали от държавни първенства и турнири. Най - новият сериал в телевизията собственост на президента на ПФК Лудогорец Кирил Домусчиев е вдъхновен от истинска история.

Поредицата, създадена в партньорство с екипа на „Глобал филмс“ с продуцент Магърдич Халваджиян, проследява драматичната история на една силна жена, изправена пред предизвикателството да остане вярна на себе си, въпреки нелеките житейски ситуации. След убийството на съпруга й, тя ще покаже на какво е готова една майка в името на детето си.

Четирима доказани режисьори работят над „Пътят на честта“ - Виктор Божинов, Димитър Коцев-Шошо, Александър Косев и Зоран Петровски. Главните роли са поверени на Силвия Петкова и Ивайло Захариев. Именно за стайлинга на тези звезди се грижи екипът на Кремена Халваджиян, в който е и ученичката от ЕГ Ивана Барова.

П. Костов

4 коментара
16 Септември 2019 11:25 | Кинтоян
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Дано поне не са я накарали да си плаща, явно пари няма да види от арменчето


16 Септември 2019 13:56 | Лина Владимирова
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Браво, Ивана! Страхотна си и страхотна работа си свършила това лято! Гледаме сериала с голямо удоволствие и се гордеем като видим изписано името ти


16 Септември 2019 14:57 | Елица Ирибозова
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Браво, Ивана! Поздравления, и още много успехи и вдъхновение, момиче!


16 Септември 2019 18:10 | Благоевград оод
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Еее ако да пиеш дрехи и да правиш прически в България, е шеметна кариера, значи успяла е ученичката.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар