Младежкият лидер на БСП в Благоевград В. Маникатева започна работа в община Перник, след като не успя с екипа "Томов" и подкрепи К. Добрев за председателския пост в БСП

26 ноември 2020 11:26   9 коментара   11806 прочита


Странни процеси сред червените, противопоставянето на лагери не спира, партията в силна икономическа зависимост от сиви кардинали, твърдят активни членове на столетницата ...

Младежкият лидер на БСП -Благоевград Ваня Маникатева започна работа в общинска администрация - Перник ,управлявана от кмета Станислав Владимиров,научи Struma.com. 

Това се случи,след като  Маникатева  си тръгна от отдел „Култура“ на община Благоевград само 6 месеца след назначаването й и след като Кирил Добрев загуби битката за председателския пост в БСП.

Говореше се,че местната кметска управа е помолила Маникатева да си тръгне, след като е подкрепяла и работила за Кирил Добрев, а не за Корнелия Нинова, чийто поддръжници са местните червени представители във властта.

Изненадващо бе освобождаването на Маникатева,която ревностно работи за кмета Томов по време на предизборната му кампания.Въпреки това обаче жестът  на реверанс към Нинова, показа  че на червените трудно може да им се вярва .Днес си удобен, утре не си!  .

Така се случи и с Маникатева ,която  години наред изпълнаваше всякакви функции в областната и общинска централа на БСП в Благоевград: заместник-председател на младежката организация на партията, член на Националния съвет в София, областен лидер на БСП-младежи, секретар на Националното младежко ръководство на БСП, член на пленума на БСП – Благоевград, член на партийното бюро, член на областния съвет на БСП – Благоевград и делегат на конференцията на БСП и вечен кандидат за съветник .

Не са добре нещата в БСП Благоевград, разделението е факт ,активността им сведена до нула. Според запознати, крамолите в партията на спират и те лъснали на конференцията за избор на председател. Любен Милев спечели избора, но пък видя,че голяма част от съпартийците му са категорично против него. Защото,казват запознати,в момента БСП е в силна икономическа зависимост от определени лица,които грубо се бъркат в работата и.

Какво ще се случи до изборите, ще подкрепи ли отново БСП Румен Томов за кмет ,все още е неясно. След делото за кметския пост през януари, нещата в партията ще излязат на светло. А дотогава: Пазете се от Ковид 19!

П. Костадинов  

9 коментара
26 Ноември 2020 11:49 | ��������
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Е сега ще научат всички местни медии.. а на. някои тя ще го Потвърди


26 Ноември 2020 11:57 | вярно е
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

българия е държава лайно .. госпожата да ходи да бере ягоди в англия


26 Ноември 2020 12:05 | Светулков Фъртунков
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

И защо все в общините се бута? Не може ли да работи нещо истинско, например с голямата мотика на нивата на дългия ред? А иначе тая ще я наманикатя навсякъде, да се обади...


26 Ноември 2020 12:59 | �� ����
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Кадърно - некадърно, кьорово-сакато трябва да е на държавна работа, защото е човек на еди кой си. НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА


26 Ноември 2020 13:03 | ...
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

Не я ли е срам ? По позорна професия от тази в българските институции няма ... пожелавам и от сърце страшни мъки на старини


26 Ноември 2020 17:28 | Томчо
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Св**киииииииии


26 Ноември 2020 21:28 | krum
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

da doide pri men vav fermata shte q napravq glaven ekspert po duene na kravi


27 Ноември 2020 10:15 | до krum
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Да дойде в моята ферма, ще я пускам на бика за практика, а за разнообразие и аз ще се пробвам...


29 Ноември 2020 20:35 | Наукахрадин Уедабе Оу
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

В много ме е през копието с което от време на време тепам лъвове дали тази девица работи в Благоевград или в Перник!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар