Млада шивачка припадна на работното място

22 август 2011 00:01   8 коментара   10329 прочита

Руслана Зинева от село Блатска, община Хаджидимово, припадна по време на работа в най-голямата шивашка фирма в община Гоце Делчев - "Пиринтекс", съобщиха от Спешния център. Екипът медици успял да стабилизира пациентката. Резки колебания на кръвното налягане и световъртеж са сред най-честите оплаквания на работниците в шивашката фабрика в разгара на жегата.


Още за: Р. Зинева   припадък   работа   Още от: Общество

Принтирай статия
8 коментара
22 Август 2011 09:30 | Ама че новина
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Първо се смях - що за новина е това!? Но после осъзнах, че не е смешно, а трагично да има такива "журналисти".


22 Август 2011 10:26 | 000000
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

КАКВО МУ Е СМЕШНОТО НА НОВИНАТА. ТОВА Е ЕДНА МАЛКА ЧАСТ ОТ ВСИЧКО КОЕТО СТАВА В ТАЗИ ФАБРИКА . ЯВНО ВИЕ НЕ СТЕ ОТ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ И НЯМАТЕ ПОГЛЕД ЗА УСЛОВИЯТА В КОИТО РАБОТЯТ ТАМ. НО НЕ СЕ КАЗВА ВСИЧКО ТЪЙ КАТО ТОВА Е ГОЛЯМА ФИРМА С ГОЛЯМО ИМЕ И АКО СЕ ГОВОРИ МНОГО ЩЕ ГО РАЗСЪРДИМ НЕМЕЦА И ЩЕ СИ ТРЪГНЕ. ТАКА ЧЕ ХОРАТА СА СЪГЛАСНИ ДА МЪЛЧАТ НО ДА ИМАТ ХЛЯБ ЗА ДЕЦАТА. ТАКА ЧЕ ТЕЗИ НЕЩА СА ВЕЧЕ НЕЩО ОБИКНОВЕНО. ДАНО ТАКИВА СЛУЧАИ ДА СА ПО- МАЛКО ЗАЩОТО И ПРОВЕРКИТЕ СА САМО ПРОФОРМА.


22 Август 2011 10:35 | aa
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

До " Ама че новина"
Като минеш телената ограда на фирмата и няма да ти е смешно, а ще ти се стъжни


22 Август 2011 11:35 | vel
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

преди години имаше една шивашка фирма в благоевград която заключваше шивачките си и не ги пускаше да си ходят докато не приключеха поръчките си... можеше да работят до след полунощ... тогава те се възпротивиха и писаха до струмам но няколко дни след това тази фирма стана спонсор на струма и повече нищо не се чу... Миналата година като си взимах паспорта в паспортно видях един календар в паспортното на тази фирма... така че най-вероятно че спонсорират и полицията.... докато има продаждност в тези две институции няма да има оправия в българия....


22 Август 2011 11:50 | ОК
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Съжалям за коментара си по-горе. Прегледах набързо новината. Но много лаконично е споменато, че това е резултат от тежки условия на труд.


22 Август 2011 15:29 | читател
Оценка:
-5
 (
9
 гласа)

В това горещо време на всеки и навсякъде може да му прилошее, дори да не е шивачка. Стига с тези провокативни намеци за лоши условия. Специално пък шивачките са напълно неуправляемо племе- постоянно обикалят фирмите- ту напускат, ту пак започват работа. Мислят си, че като отидат в друга фирма ще получават повече и при чиновнически условия. Хора с висока професионална квалификация и отговорности често получават по- ниски заплати, но шивачките си мислят, че все са недооценени- ценни кадри!


22 Август 2011 21:37 | до ястреба
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Многоси прав . Докато по-рано се приемаха хора с ценс със знания сега се приема и куцо и съкато. Всички кадърни и съвестни работници напуснаха защото г-н Ролман се обгради само със тъпи и жалки натегачи които тормозят обикновения работник. Зьтова тази фабрика се изврати тотално тъй като разни селски пръчки се изживяват като шефове. Г-н Ролман е изпуснал всички краища и поради тези простотии се разделя с добри работници а във фабриката му останаха само доносници и простаци без образование. Затова тази фабрика не буди вече такова възхищение в Гоце Делчев дори и в България както беше преди.


23 Август 2011 12:00 | 567
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

погледнете само кои са вайзери-помачорите от дебрен и ще ви стане ясно, та те освен от тютюн от какво друго разбират?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар