Мистерията се заплита: Съобщението за смъртта на Ангел Христов е подписано от частната болница в Дупница

05 юни 2023 10:41   1 коментар   24647 прочита


От полицията уточняват: Лицето не е починало в частната болница, сигналът е ,че е починало в дома си в Ресилово

От ОДМВР-Кюстендил съобщиха официално, че Ангел Христов е починал в къщата си в село Ресилово

Съобщението за смъртта на Ангел Христов е подписано от частната болница в Дупница. Това стана ясно при разпитите на служителката от община Дупница издала смъртния акт. От болницата обаче твърдят, че лицето не е починало при тях. 

 Оказа се, че личната карта на Христов не е подменяна от 2018-та година. Новите разкрития задълбочават мистерията около внезапната кончина на брат Галев. Все по упорито се задава въпросът, кога е починал, къде е починал и защо така спешно се е подготвяло погребението му, далеч от властите. Очакват се резултатите от аутопсията, която се прави в София. 

 От полицията днес съобщиха официално : На 3 юни /следобед/служители на РУ Дупница са получили сигнал, че в дома си в с. Ресилово е починал 53-годишен мъж, обявен за международно издирване и има издадeн червен бюлетин. Предприети са незабавни специализирани действия. Служителите са установили, че има издадено съобщение за смърт от лекар от дупнишка болница, издаден е и смъртен акт от община Дупница.

Трупът е закаран за аутопсия в столична болница, извършени са множество процесуални действия, образувано е досъдебно производство в РУ Дупница. Случаят е докладван на прокурор от ОП – Кюстендил. В хода на работата са изпълнени и дадените указания от наблюдаващия прокурор. Работата по случая продължава. 

1 коментар
05 Юни 2023 15:20 | kashkavalo
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Он лефтеров е измамник и боклук а тоя неговио доктор дашков постоянно е на амфети абе тая болница е за затваране требе тепание там яко
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар