Мистерия в Разлог! Стара вражда вкара 13-годишна в капан! Била изнасилена, но от 2 години "гостувала" системно на обвинения 70-г. насилник, срещу заплащане

13 октомври 2019 11:09   1 коментар   29876 прочита

Мистериозна история, в която бе обявено, че 13-годишно момиче е изнасилено, вдигна на крак полицията в Разлог. Обвинен за гаврата е 70-годишен старец, познат на семейството на изнасиленото момиче.

Проверката на случая извади на светло стари факти, което поставя под съмнение бруталното престъпление. Оказа се, че 70-годишният и семейството на изнасилено момиче се познавали отдавна, а от 11-годишна малката посещавала стареца, от когото получавала пари след гостуването си.

Преди дни 70-годишният се скарал с родителите на 13-годишната и заявил, че ще ги наклевети в полицията, за запалената му преди време плевня. Малко след тази закана дойде и сигнал в полицията за изнасилване. Прокуратура и полиция работят по случая. Кой казва истината и кой лъже, това ще установяват проверяващите.

П. Костов


Още за: момиче   обвинение   гавра   Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
13 Октомври 2019 18:21 | Сър Пичук
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

Нали писаха, че двама 73 годишни пергиши изнасили малолетната ромейка? Сега излиза, че докато му снасяли, цингарелата не ревала, а сега реве?!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар